- 19 Temmuz 2008
- 2.592
- 8
- Konu Sahibi Chery Lady
Bir de salyangoz kreminin işe yaradığını duydum. Elicina Plus Salyangoz Kremini öneriyorlar.
Doğumdan sonra deneyeceğim.
Doğumdan sonra deneyeceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep kakao yağı diye duyardım çatlaklar için ama doğru dürüst kullanan birini bulamıyorum daha çok bronzlaşmak için kullanıyolar yani pahalı kremlerden evvel daha basit şeylerin denenmesi gerekmez mi bi de lierac ın kıllanma yaptığını duyddum
kakao yağını uzun süre kullanıp kıllandım diyen var mı saça iyi gelen yağlar genelde kıllanma yapar ama kakao yağı saç için tercih edilen bi yağ değil o yüzden kıllanma yapmayacağını düşünüyorum
bu arada gebelikte oluşan tüylerin döküldüğünü bilmiyodum emin misin kıl bi kere bi yere yerleştimi kolay kolay gitmez de bunu duyduğuma sevindim lazeri gebelikten sonra yaptıralım gebelikte tüyler geri geliyomuş boşuna yaptırmış olmayalım falan diyenler çok var lazerde bitirilen kıllar gebelikte geri gelse bile aceba sonradan onlar da dökülüyo mudur bu bilgi lazeri erteleyenler için önemli bence
bu arada kakao yağı kıllanma yapar diye kimseden duymadım sadece merak edip sordum kimse yanlış anlamasın genelde yağları birbirine karıştırıp öyle kullanıyolar içlerinden biri badem yağı gibi tüyleri tetikliyo sonra bütün diğer yağlar şaibeli hale geliyo hangisi tüylenme yapıyo anlamıyolar bu yağlar bana tüylenme yaptı diyolar ben emin olmak istiyorum uzun süre kullanacağım için.fisfisfis
ya çatlak topiği oldu kıl tüy topiği gebelik bölümüne yazın yada tüy bölümüne biz burda çatlaklara çözüm arıyoruz
İstediğim şeyi istediğim topice yazarım forum yönetimi karışmıyorsa no problem mind your own business you dont understand issues!!!! who re u ?
İstediğim şeyi istediğim topice yazarım forum yönetimi karışmıyorsa no problem mind your own business you dont understand issues!!!! who re u ?