merak edenler 1 foto albümlerde bakınız=)

gögüs ameliyatından bahsetsen biraz kacti gögüslerin kac oldu Güzel görünüyor .Burnun cok hos olmus buarada

canım geçmiş olsun.burnun güzel görünüyo.göğüs ameliyatında ağrı sızı falan çok oldumu.kaç günde iyileşti.kaça oldun.bide protezle orjinali gibi oluyomu yoksa ellediğinde protez olduğu anlaşılıyomu.çok sordum biliyorum ama kaç yılda değiştiriliyomuş.kimi ömürlük diyo,kimi 10-15 yıllık diyo.bende çok istiyorum ama biraz korkuyorum.eksilerini artılerını biraz anlatırmısın.

canım yarın 1 ay olacak sıkıntyı 3 gün çekosun ama öle abartılacak kadar değil tabi bunda operasynn başarısı çok önemli elbette ilk zamnlar sertlik gerginlik sert bi gögüs zamnla doğallaşıyo gün geçtikçe yumuşuyo daha bi eksisini görmedim çok güsel tepkiler alıorm dekoltetede harika duruyo elbet=)25-30 yıl en az kullanabilirsin dedi drum...en iilerinden biri. mentor marka protez konuldu.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Ben burundan ziyade diğer operasyona hayran kaldım çok seksi olmuş :)

burnuna bayıldım çok güzel olmuş... cemil tugay nerede bu dr nasıl ulaşabilirim biraz bilgi verebilirmisin?

teşekkür ederim,izmirde cemil beyin muayenanesi internetten de araştırıp iletişim bilgilerine ulaşabilirsin..

bence harika:enbuyukkk: göğüs estetiğin ise çok diri görünümlü olmuş.süperopuyorumnanaktan

canım burnun çok doğal olmuş göğüslerin gerçekten çok diri 25. gün demişin doktorun özel masaj falan önerdimi peki..

yapabilirsin ama şart değil dedi şimdi orda sütyennde çok etkisi var bugün bi tane daha foto koyucam bakalım.

bade82 iki ameliyatı 3bine mi oldun? yanlısmı okudum:)
bide sadece burun ameliyatı fiyatı ne kadardı?

bade sırf burun ameliyatı ne kadar?bide cemil tugayı sana birimi tavsiye etti?forumda çok fazla bilgi bulamadımda..burnun çok güzel olmuş bu aradahihoyyyt

X