- 26 Şubat 2021
- 96
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi Melekgul1513
-
Ben çizgiyi görüyorum canım bence kesin varAdetim e 2 gün var sizce hamilelik varmi
Var gbi adetinize kac gun var bende adetime iki gun kala ayni bu testten yaptim silk ckti kan verdm 9.03 ckti 3 gun sonra kan 70 e yukseldi insAllah hamilesinizdirAdetim e 2 gün var sizce hamilelik varmi
Evet 2 gün var ama emin değilim normal 5 tllik testte çıkmamıştı bu erken gebelik testi 3 kere düşük yaptımVar gbi adetinize kac gun var bende adetime iki gun kala ayni bu testten yaptim silk ckti kan verdm 9.03 ckti 3 gun sonra kan 70 e yukseldi insAllah hamilesinizdir
Düsük riskiniz varsa ihmal etmeyin kan verin eger gebelik varsa dusuk yapma sebebiniz belliyse ilaclarla önlem alabilirsiniz inşAllah hamilesinizdir ve rabbim size bagislar .Evet 2 gün var ama emin değilim normal 5 tllik testte çıkmamıştı bu erken gebelik testi 3 kere düşük yaptım
Peki varmiydi sizdeDüsük riskiniz varsa ihmal etmeyin kan verin eger gebelik varsa dusuk yapma sebebiniz belliyse ilaclarla önlem alabilirsiniz inşAllah hamilesinizdir ve rabbim size bagislar .
Benim adet iki gun kala 5 tl lik test yaptm coook silik ckti inanamadm erken gebelik testi aldm ondada ayni derecede silik ckti ikiside ayni cikti
Benim adet baslangic tarihim 1 mayis daha yeni yani henuz ulturasona vs girmedm ben silik cktigi gun adete iki gun kala 9 ckti kanda 3 gun snra 70 e yukseldi suan bunun uzerindende 4 gun gecti yarin yine kan verecegim bakalm yukselmismi hamileyim 4+3 umarim saglikli bir gebeliktirPeki varmiydi sizde
Suan kac gun kala yaptin canimInsallah sağlıklıdır bende yarın verim diyorum adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ama çıkmamıştı
Bu normal test adetim geçmeden 4 gün önceki çıkmadı demistim yaBunlar adetime iki gün kala yaptigim testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?