Merabalsr sizce var mi silik gibi

Var gibi

Gercekten mi normal testte belli olmuyor mus adet geçmeden oyle mi bide belim çok kötü ağrıyor hasta olacak gibi

Bencede var . 3 kere gebe kaldim 2gebeligimide adet gubunden ince biyke hayalet cizgiyle ogrendim o hayalet cizgniin biri simdi 5 yasinda . Hayirli olsun .bel agrisida ilk zamanlar cok normal kendinizi yormayin .

Var gbi adetinize kac gun var bende adetime iki gun kala ayni bu testten yaptim silk ckti kan verdm 9.03 ckti 3 gun sonra kan 70 e yukseldi insAllah hamilesinizdir
Evet 2 gün var ama emin değilim normal 5 tllik testte çıkmamıştı bu erken gebelik testi 3 kere düşük yaptım

Evet 2 gün var ama emin değilim normal 5 tllik testte çıkmamıştı bu erken gebelik testi 3 kere düşük yaptım
Düsük riskiniz varsa ihmal etmeyin kan verin eger gebelik varsa dusuk yapma sebebiniz belliyse ilaclarla önlem alabilirsiniz inşAllah hamilesinizdir ve rabbim size bagislar .
Benim adet iki gun kala 5 tl lik test yaptm coook silik ckti inanamadm erken gebelik testi aldm ondada ayni derecede silik ckti ikiside ayni cikti

Peki varmiydi sizde

Peki varmiydi sizde
Benim adet baslangic tarihim 1 mayis daha yeni yani henuz ulturasona vs girmedm ben silik cktigi gun adete iki gun kala 9 ckti kanda 3 gun snra 70 e yukseldi suan bunun uzerindende 4 gun gecti yarin yine kan verecegim bakalm yukselmismi hamileyim 4+3 umarim saglikli bir gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…