• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merabalsr sizce var mi silik gibi

Melekgul1513

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
96
24
18
33
Adetim e 2 gün var sizce hamilelik varmi

Eklentiler

• IMG-20210531-WA0002.webp
    IMG-20210531-WA0002.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 368
Var gibi

Bencede var . 3 kere gebe kaldim 2gebeligimide adet gubunden ince biyke hayalet cizgiyle ogrendim o hayalet cizgniin biri simdi 5 yasinda 🥰🥰 . Hayirli olsun .bel agrisida ilk zamanlar cok normal kendinizi yormayin .

Evet 2 gün var ama emin değilim normal 5 tllik testte çıkmamıştı bu erken gebelik testi 3 kere düşük yaptım
Düsük riskiniz varsa ihmal etmeyin kan verin eger gebelik varsa dusuk yapma sebebiniz belliyse ilaclarla önlem alabilirsiniz inşAllah hamilesinizdir ve rabbim size bagislar .
Benim adet iki gun kala 5 tl lik test yaptm coook silik ckti inanamadm erken gebelik testi aldm ondada ayni derecede silik ckti ikiside ayni cikti

Düsük riskiniz varsa ihmal etmeyin kan verin eger gebelik varsa dusuk yapma sebebiniz belliyse ilaclarla önlem alabilirsiniz inşAllah hamilesinizdir ve rabbim size bagislar .
Benim adet iki gun kala 5 tl lik test yaptm coook silik ckti inanamadm erken gebelik testi aldm ondada ayni derecede silik ckti ikiside ayni cikti
Peki varmiydi sizde

Peki varmiydi sizde
Benim adet baslangic tarihim 1 mayis daha yeni yani henuz ulturasona vs girmedm ben silik cktigi gun adete iki gun kala 9 ckti kanda 3 gun snra 70 e yukseldi suan bunun uzerindende 4 gun gecti yarin yine kan verecegim bakalm yukselmismi hamileyim 4+3 umarim saglikli bir gebeliktir

Back
X