- 26 Şubat 2021
- 96
- 24
- 18
- 33
- Konu Sahibi Melekgul1513
2 günüm var dahaSuan kac gun kala yaptin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günüm var dahaSuan kac gun kala yaptin canim
Canim bu testtede cooook zor gorulecek bir cizgi var benmi goruyorm sadeceBu normal test adetim geçmeden 4 gün önceki çıkmadı demistim ya
Ay hadi hayirli olsun canim cok sevindim bende daha ultrasonda gormedim ama degirim yuksliyor rabbim sagsalim kucagimiza almak nasip etsin109.5 çıktı kan
Bencede var . 3 kere gebe kaldim 2gebeligimide adet gubunden ince biyke hayalet cizgiyle ogrendim o hayalet cizgniin biri simdi 5 yasinda. Hayirli olsun .bel agrisida ilk zamanlar cok normal kendinizi yormayin .
Bencede var . 3 kere gebe kaldim 2gebeligimide adet gubunden ince biyke hayalet cizgiyle ogrendim o hayalet cizgniin biri simdi 5 yasinda. Hayirli olsun .bel agrisida ilk zamanlar cok normal kendinizi yormayin .
Evet var gibi bu 5 tl lik normal testmi birde erken gebelik testi denemenizi öneririm benimde adetime iki gun kala 5 tl lik testte bayaa silik cikti erken gebelik testinde de silik cikti ama daha belirgindiMerhabalar yorumunuzu görünce tecrübenize dayanarak yazayım dedim
Benim adetime daha 10 gün var ama kasıklarımda sancı var. Nisan ayında da kürtaj oldum bebeğin kalbi durunca. Ovülasyon testi yapıyorum ama hiç pozitif değil ki zaten geçmiş olması lazım artık. Bie bakabilir misiniz çizgi çok silik ama ışıkta hafif pembelik de var![]()
Merhabalar bu erken gebelik testi diğer 5 tl olanlarda hiçbir şey görünmüyor ikinci çizgi olarak ama erken gebelikten bugün de yaptım yine böyle çıktıEvet var gibi bu 5 tl lik normal testmi birde erken gebelik testi denemenizi öneririm benimde adetime iki gun kala 5 tl lik testte bayaa silik cikti erken gebelik testinde de silik cikti ama daha belirgindi
Hatta bu da bugünün sonucuEvet var gibi bu 5 tl lik normal testmi birde erken gebelik testi denemenizi öneririm benimde adetime iki gun kala 5 tl lik testte bayaa silik cikti erken gebelik testinde de silik cikti ama daha belirgindi
Merhaba. Benimde sizin gibi 1 mayısta adet oldum. Bugün ultrasonda göründü bebiş.Benim adet baslangic tarihim 1 mayis daha yeni yani henuz ulturasona vs girmedm ben silik cktigi gun adete iki gun kala 9 ckti kanda 3 gun snra 70 e yukseldi suan bunun uzerindende 4 gun gecti yarin yine kan verecegim bakalm yukselmismi hamileyim 4+3 umarim saglikli bir gebeliktir
MaşAllah rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin bende geçen carsamba gordum keseyi kalp atisi icinde pazartesi cagirdi kalp atisinida duydunuzmu sizMerhaba. Benimde sizin gibi 1 mayısta adet oldum. Bugün ultrasonda göründü bebiş.
Yok kalp atışını duymadım 2 temmuzda çağırdı beni doktor 8. Haftada net duyulur dedi çağırdığı sırada 8. HaftaymışMaşAllah rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin bende geçen carsamba gordum keseyi kalp atisi icinde pazartesi cagirdi kalp atisinida duydunuzmu siz
Var var var vaaaarrrrrAdetim e 2 gün var sizce hamilelik varmi
Allah evladınızı size bağışlasın. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ve sağ Salim kucaklarsınız. Lütfen güzel düşünün güzel olsun her şeyKizlar kanamayla acile gittim bugun esimle kan uyusmazlgmz var onun icin igne vurdular ve dusuk ignesi vurdulariki kese gorundu birindr bebek ve kalp atisi var birisi bos ama bos olani kesye cok benzetselerde kanamada olabilr dediler dua edermisiniz lutfen
![]()