• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merabalar hamis anneler

Gulaylam

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
32
14
8
26
Merhabalar hamis anneler 🥰aranizda hem kiz hem erkek anneleri varmi kiz erkek belirtileriniz aynimiydi cevap larsaniz cok sevinirim🥰🥰🥰

Kızım var benim bi tane . Şuan hamile değilim ama bel ağrısı ve mide bulantısı vardı bemde cok

Merhabalar hamis anneler 🥰aranizda hem kiz hem erkek anneleri varmi kiz erkek belirtileriniz aynimiydi cevap larsaniz cok sevinirim🥰🥰🥰
Bi kızım var şimdi de bi oglum olacak kızımda çok güzel hamilelik geçirdim ama oglumda migde bulantısı bel agrısı çok çekiyorum oğlum da kilo da aldım

Bi kızım var şimdi de bi oglum olacak kızımda çok güzel hamilelik geçirdim ama oglumda migde bulantısı bel agrısı çok çekiyorum oğlum da kilo da aldım
Bnm De kızım var 4 ay bide bulantisi koku hassaiyeti cektim kötü geçti şimdi tekrar hamileyim çok rahat geciyo acaba cinsiyet farkı olabirmi 🥰🥰🥰🥰🥰

Bnm De kızım var 4 ay bide bulantisi koku hassaiyeti cektim kötü geçti şimdi tekrar hamileyim çok rahat geciyo acaba cinsiyet farkı olabirmi 🥰🥰🥰🥰🥰
Olabilir insandn insana fark ediyor bende agır geçiyor senin raht geçebilir benimde kızımda hiç bi sıkıntı yoktu karnım şişmese hamile olduğumu bile bilmezdim o derece sendede tam tersi

Back
X