Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası meraba ben nazli

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazzli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
2
0
36
İstanbul
ıst pendıkte oturuyorum 24 yasındayım .evlıyım.iş arıyorum bursalıyım .daha once cocuk baktım ve anaoklunda calıstım.bıraz ara verdım.calısmaya .su an cocuk bakımı işi arıyorum...evde ve evlerde bakarım..ılgılenmnız dılegıyle saygılarımla.....olumunekankayizsmile

Nazlı Hanım,

Çalışmaya başladınız mı bilmiyorum, ama eğer başlamadıysanız, nerede oturduğunuzu, öğrenim düzeyinizi, hangi saatlerde çalışabileceğinizi, aklınızdaki takribi ücret tutarını, vb. önemli gördüğünüz bilgileri bana özel mesajla atarsanız sevinirim. Benim size özel mesaj gönderme hakkım yok ne yazık ki...

3,5 yaşına yaklaşan ve şu anda kreşe giden bir kızım var. Yaklaşık 8-10 aydır kreşe gidiyor, ama sürekli rahatsızlanması nedeniyle evde bakılmasını istiyorum. Ben zaten evde çalışan bir insanım ama çalışma saatlerinde çocuğumla ilgilenmem imkansız.... Çalışma saatlerim 08:30 -09.00 ile 06:00 arası ... Kreş saatleri de böyle zaten. Bu saatler arasında çalışmayı uygun bulursanız ve belirtmenizi istediğim bilgileri de sunarsanız en azından bir süre karşılıklı olarak denemek isterim. Ayrıca mesajınızda iletişim bilgisi verirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…