ipekkepi selam millett :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 22 9 28 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #1 Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı
Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı
izmirlikiz35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 1.936 2.007 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #2 ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... sana abla tavsiyesi bunlarla vaktini harcama derslerine konsantre olFalmış tarotmuş çok saçma ve gereksz çünkü
ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... sana abla tavsiyesi bunlarla vaktini harcama derslerine konsantre olFalmış tarotmuş çok saçma ve gereksz çünkü
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 17 Mart 2015 1.329 2.959 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #3 3 vakte kadar doğru yeri veya doğru yolu bulacaksın
ipekkepi selam millett :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 22 9 28 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #4 izmirlikiz35 .!.: sana abla tavsiyesi bunlarla vaktini harcama derslerine konsantre olFalmış tarotmuş çok saçma ve gereksz çünkü Genişletmek için tıkla... dersler iyi dua edin :)
izmirlikiz35 .!.: sana abla tavsiyesi bunlarla vaktini harcama derslerine konsantre olFalmış tarotmuş çok saçma ve gereksz çünkü Genişletmek için tıkla... dersler iyi dua edin :)
elifbursa86 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 6.862 4.435 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #5 ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... fal geleceği biliyor mu sanki tarot falan hepsi tesadüf, doğru olsaydı geleceği Allahtan başka kimse bilemez denmezdi canım, yaşın küçük sanırım sen derslerine konsantre ol sadece :)
ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... fal geleceği biliyor mu sanki tarot falan hepsi tesadüf, doğru olsaydı geleceği Allahtan başka kimse bilemez denmezdi canım, yaşın küçük sanırım sen derslerine konsantre ol sadece :)
ATTRAENTE ACTA EST FABULA Pro Üye 19 Ağustos 2008 17.878 53.928 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #6 ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... Boşver bu işleri, falcılar bir şey bilse kendilerine faydaları olurdu, Beyoğlu'nda 5 liraya bakim diye dolanmazlardı =))
ipekkepi .!.: Aranıza yeni katıldım yanlış yere konu açtıysam af ola Uzun zamandır fal baktırmak istiyorum rica edersem anlayan biri benim için tarot açar mı Genişletmek için tıkla... Boşver bu işleri, falcılar bir şey bilse kendilerine faydaları olurdu, Beyoğlu'nda 5 liraya bakim diye dolanmazlardı =))
ipekkepi selam millett :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2015 22 9 28 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #7 ya bilen yorum yapsın sadece önüne gelen yazsın demedim heralde
momo25 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2013 1.900 2.469 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #8 fal bakmak ve baktirmak büyük günahlardan,bilmiyorsundur diye söylüyorum, Allahtan baskasi bilemez gelecekte nee olacagini...
fal bakmak ve baktirmak büyük günahlardan,bilmiyorsundur diye söylüyorum, Allahtan baskasi bilemez gelecekte nee olacagini...
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.412 65.393 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #9 Sen bosver fali mali, faydali seyler de var bu sitede
emenems Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2012 2.202 3.238 21 Mayıs 2015 Konu Sahibi ipekkepi #10 ipekkepi .!.: ya bilen yorum yapsın sadece önüne gelen yazsın demedim heralde Genişletmek için tıkla... Sakin ol kovboy.
ipekkepi .!.: ya bilen yorum yapsın sadece önüne gelen yazsın demedim heralde Genişletmek için tıkla... Sakin ol kovboy.