• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraba arkadaşlar bebek takvimi yapmak istiyorum

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
meraba arkadaşlar bebek takvimi yapmak istiyorum
oğlumun resmini koymak için tickershack.com dan
yapmayı denedim ama yabancı dilim yok o yüzden
yapamadım :1no2: bana ayrıntılı yazarmısınız şimdiden
teşekkür ederim kızlar.:1hug:

canım sol taraftaki baby and child age yazan yerden girip step one step two yazan yerden beğendiğini seçiyosun.step three kısmında date of birth kısmına bebeğinin doğum tarihini yazıyosun.left side photo var.yanında gözat yazıyo oraya tıklayıp bilgsayarından resim seçiyosun.create ticker diyosun.en altta image url yazıyo onu kopyalıyosun.gerisini biliyosundur herhalde.anlatabildim mi acaba:1rolleyes:

canım dediğin gibi yaptım fakat kopyaladığımı nereye yapıştırcam bilmiyorum onu da söylermisin

kontrol panelinden detay bilgilerini düzenleye giriyosun.en altta kilo doğum takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosn.

canım sol taraftaki baby and child age yazan yerden girip step one step two yazan yerden beğendiğini seçiyosun.step three kısmında date of birth kısmına bebeğinin doğum tarihini yazıyosun.left side photo var.yanında gözat yazıyo oraya tıklayıp bilgsayarından resim seçiyosun.create ticker diyosun.en altta image url yazıyo onu kopyalıyosun.gerisini biliyosundur herhalde.anlatabildim mi acaba:1rolleyes:

Çok teşekkürler sayenizde anlatımınızdan bende nasiplendim.a.s.

Back