• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Meraaakk ettiğim bi konu ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
vallahi biz ayrı şehirlerde çalışıyorduk...ailemizde başka şehirdeydi:):):)

bir hafta içinde hem istendim hem nişan oldu:9::9::9:

3 ay içindede ev tutuk ve evlendik:38::38:

ne desem yalan olur..en fazla 3 hafta yeter sanırım..

vallahi benim nişanıma daha 5-6 ay filan var :) daha bir hafta oldu sözleneli. ocakta nişan yapacaktık sonra vazgeçtik. 5-6 ay dediğime bakma hiç belli olmaz belkide martta yapıveririz. cevremden bir kaç arkadas şimdiden kıyafetine filan bak diyor ama benim görümcem iki üc günde halletti. ben iki üc hafta öncesinden baslamayı düşünüyorum acıkcası. bir ay öncesinden tarih belirleriz dağıtılır davetiyeler diyorum. iki üc hafta öncesindende kıyafettir takılardır bu işleri hallederiz diyorum Allahın iziniyle. Bencede üc hafta yeterde fazla bile. Şimdiden baslamanın gereği yok. Bi kaç kıyafet baktım netten hosuma gitti koleksiyonlar. Onları satan firmalarıda buldum bulunduğum şehirde. Gidip denemesi kalacak sadece. İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız nişanıda :) Şimdiden hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.

canım benımde nişanıma senınkı kadar vakıt var .sanırım heveslendıgım ıcın bazı seylere acele edesım gelıyorr...bu gıdısle 3 ay kala elbisemi alıcam :)) Allah sizide mutlu etsıııın umarım gonlunuzden gecen herseeeyy sızınle olur :nazar:

Back