- 14 Ağustos 2018
- 20
- 11
- 34
-
- Konu Sahibi birkadin34
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinBenim doktorum da bu iki markayı önerdi ikisi de çok iyi dedi bende kararsız kalıp mentoru tercih ettimsize de şimdiden sağlıklı günler dilerim
Evet haklısınız. Belirttiğiniz gibi mentor’un içindeki jelin doluluk oranı azaldıkça yumuşaklığı artıyorDigerini bilmiyorum ama mentora dün dokundumGayet yumusakti.ama yorumlarda sert diye yazanlar olmus , mentor da kendi icinde jel olarak farkliliklara ayriliyor sanirim
Sizin ameliyat ne zaman ? Ben de gun aldim belki ayni gundur bi ay sonra demissiniz amaEvet haklısınız. Belirttiğiniz gibi mentor’un içindeki jelin doluluk oranı azaldıkça yumuşaklığı artıyorBenim dokunduğum da çok yumuşaktı Motiva da ise Round modele dokundum, dışı nanotextured olduğu için çok soft bir his vermekle beraber full dolu kıvamda jel içerdiği için daha sertti. Karar olarak da Ergonomix seçtim, hem kendi sitesinden hem de tanıtılan farklı videolardan izlediğim kadarıyla biraz daha akıcı bir iç kıvamı olduğu için daha yumuşak. Bakalım neler olacak heyecan ve merakla bekliyorum
ben motiva ergonomix- mentor damla arasında kalıp daha yumusak oluğu için ergonomix seçtim .Doktorum da mentor marka ile çalışıyordum ama motiva kullanmaya başlayalı bundan da çok memnumum daha yumuşak meme kıvamına çok yakın demişti . 26 martta ameliyat oldum ben de beklemedeyim şekil almasını :)Evet haklısınız. Belirttiğiniz gibi mentor’un içindeki jelin doluluk oranı azaldıkça yumuşaklığı artıyorBenim dokunduğum da çok yumuşaktı Motiva da ise Round modele dokundum, dışı nanotextured olduğu için çok soft bir his vermekle beraber full dolu kıvamda jel içerdiği için daha sertti. Karar olarak da Ergonomix seçtim, hem kendi sitesinden hem de tanıtılan farklı videolardan izlediğim kadarıyla biraz daha akıcı bir iç kıvamı olduğu için daha yumuşak. Bakalım neler olacak heyecan ve merakla bekliyorum
Öncelikle geçmiş olsun en kısa sürede iyileşme sürecinizi atlatmanızı ve sonrasında keyfini çıkarmanızı dilerimben motiva ergonomix- mentor damla arasında kalıp daha yumusak oluğu için ergonomix seçtim .Doktorum da mentor marka ile çalışıyordum ama motiva kullanmaya başlayalı bundan da çok memnumum daha yumuşak meme kıvamına çok yakın demişti . 26 martta ameliyat oldum ben de beklemedeyim şekil almasını :)
Doktorunuz kim. Umarım süreci kolay geçirirsiniz ve çok güzel sonuçlar alırsınız. :)Öncelikle geçmiş olsun en kısa sürede iyileşme sürecinizi atlatmanızı ve sonrasında keyfini çıkarmanızı dilerimYanıt için de çok teşekkürler Ben de Ergonomix’ten yana kullandım seçimimi ameliyat günümü iple çekiyorum
Motiva ergonomix taktirdim 1. Hafta olduÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinGerçekten insan çok arada kalıyor. Belirttiğiniz gibi ikisi de kendini kanıtlamış markalar olarak görülüyor o açıdan artık içim rahatladı aslına bakarsanız. Ben de tercihimi motivadan yana kullandım bakalım neler olacak çok heyecanlı bir süreç Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim, ben de sağlık ve mutluluk diliyorum size sevgiler
Nasilsiniz bende ergonomix taktirdim 1 hafta olduben motiva ergonomix- mentor damla arasında kalıp daha yumusak oluğu için ergonomix seçtim .Doktorum da mentor marka ile çalışıyordum ama motiva kullanmaya başlayalı bundan da çok memnumum daha yumuşak meme kıvamına çok yakın demişti . 26 martta ameliyat oldum ben de beklemedeyim şekil almasını :)
Uzun süredir buralarda değildim :) 5 gün önce oldum operasyon ben deSizin ameliyat ne zaman ? Ben de gun aldim belki ayni gundur bi ay sonra demissiniz ama
Bir süredir buralarda olmadığım için şimdi görebiliyorum yazılanları. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktor bilgisini özelden paylaşayım sizinle :)Doktorunuz kim. Umarım süreci kolay geçirirsiniz ve çok güzel sonuçlar alırsınız. :)
Neredeyse aynı zamanda olmuşuz benim de ergonomix 5. günümMotiva ergonomix taktirdim 1. Hafta oldu
Ağrı olarak gün gün azaldı bugün epey rahatladığımı söyleyebilirim. Ödemler hala var tabi hissedilir düzeyde ama ilk 3 güne göre daha iyi durumda. Süreci baştan sona tek başıma geçiriyorum şimdilik güzel gidiyor iyileşme sürecimEvet cumartesi gunu oldum ben nasilsiniz suan
Bende idare ediyorum tek başına yatip kalkamiyorum kollar normal duzeyde değil orta derecede kalkiyor biraz sirt agrisi var. Size kac cc takildi motiva ergonomix degil mi sizinkide nekadara taktirdinizAğrı olarak gün gün azaldı bugün epey rahatladığımı söyleyebilirim. Ödemler hala var tabi hissedilir düzeyde ama ilk 3 güne göre daha iyi durumda. Süreci baştan sona tek başıma geçiriyorum şimdilik güzel gidiyor iyileşme sürecimSize de çok geçmiş olsun siz nasılsınız?
Evet motiva ergonomix kas altı oldum 315CC. Belki iyileşme süreci CC boyutuna veya kişiden kişiye değişiyor olabilir. İlk günlerde yatıp kalkarken acılar yaşıyordum ama üstüne üstüne giderek hareketlerimi çok kısıtlamamaya çalıştım hem doktorumun hem hemşirelerin tavsiyesi üzerine. Gerçekten de az da olsa hareket halinde oldukça, iyileşme hızı biraz daha artıyor, uzun süre hareketsiz kaldıkça biraz zorlaşabiliyor. Çok zorlamayacak günlük hareketlerinizi yapmanızı tavsiye ederim endişe etmeyin bence hiç gün gün daha iyi olacaksınızBende idare ediyorum tek başına yatip kalkamiyorum kollar normal duzeyde değil orta derecede kalkiyor biraz sirt agrisi var. Size kac cc takildi motiva ergonomix degil mi sizinkide nekadara taktirdiniz
Evet motiva ergonomix kas altı oldum 315CC. Belki iyileşme süreci CC boyutuna veya kişiden kişiye değişiyor olabilir. İlk günlerde yatıp kalkarken acılar yaşıyordum ama üstüne üstüne giderek hareketlerimi çok kısıtlamamaya çalıştım hem doktorumun hem hemşirelerin tavsiyesi üzerine. Gerçekten de az da olsa hareket halinde oldukça, iyileşme hızı biraz daha artıyor, uzun süre hareketsiz kaldıkça biraz zorlaşabiliyor. Çok zorlamayacak günlük hareketlerinizi yapmanızı tavsiye ederim endişe etmeyin bence hiç gün gün daha iyi olacaksınızFiyatı özelden paylaşıyorum.