- 14 Ağustos 2018
- 20
- 11
- 34
- Konu Sahibi birkadin34
ergonomix full benimki de.Bende 335 cc oldum full olandan siz hangisi oldunuz. Benim boy 158 kilo 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ergonomix full benimki de.Bende 335 cc oldum full olandan siz hangisi oldunuz. Benim boy 158 kilo 46
Öncelikle çok geçmiş olsun ben de ergonomix düşünüyorum fotoğraf paylaşabilir misinizEvet cumartesi gunu oldum ben nasilsiniz suan
Evet motiva ergonomix kas altı oldum 315CC. Belki iyileşme süreci CC boyutuna veya kişiden kişiye değişiyor olabilir. İlk günlerde yatıp kalkarken acılar yaşıyordum ama üstüne üstüne giderek hareketlerimi çok kısıtlamamaya çalıştım hem doktorumun hem hemşirelerin tavsiyesi üzerine. Gerçekten de az da olsa hareket halinde oldukça, iyileşme hızı biraz daha artıyor, uzun süre hareketsiz kaldıkça biraz zorlaşabiliyor. Çok zorlamayacak günlük hareketlerinizi yapmanızı tavsiye ederim endişe etmeyin bence hiç gün gün daha iyi olacaksınız Fiyatı özelden paylaşıyorum.
Merhaba,Merhaba herkese. Ben yaklaşık 3 yıl önce mentor marka silikon ile meme büyütme ameliyatı olmuştum. Ameliyattan sonra bana silikonun marka modelinin yazıldığı küçük bir kart verildi. O zaman fark etmemiştim ama şimdi bakınca kartın sol alt köşesinde mayıs 2011 yazdığını gördüm. Acaba bu silikonun üretim tarihi midir? Eğer öyle ise bana eski model bir silikon mu takıldı diye endişe ettim. Size verilen kartlardaki tarihler neler? Cevaplarsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim cevabınız için. Bana yalnızca şu kart verildi. Sol altta mayıs 2011 yazıyor. Ne tarihi olabilir acaba bu, endişelendim.Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de Motiva için bana verilen belgeleri inceledim şimdi tarih olarak 2021 ve 2026 olmak üzere 2 tarih gördüm birisi üretim diğeri operasyon için kullanılabilecek son kullanma tarihi olarak yorumladım. Sizinkinde tek bir tarih mi vardı acaba?
Şimdi bir arkadaş daha mesaj atmış sağ olsun. Ondakinde de mayıs 2011 yazıyormuş. Üretim tarihi değil demek ki diye düşündüm böyle olunca. Teşekkür ederim tekrar size de:)Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de Motiva için bana verilen belgeleri inceledim şimdi tarih olarak 2021 ve 2026 olmak üzere 2 tarih gördüm birisi üretim diğeri operasyon için kullanılabilecek son kullanma tarihi olarak yorumladım. Sizinkinde tek bir tarih mi vardı acaba?
Bu arada alakasız olacak ama boyuttan memnun musunuz kas altı.mı üstü.müŞimdi bir arkadaş daha mesaj atmış sağ olsun. Ondakinde de mayıs 2011 yazıyormuş. Üretim tarihi değil demek ki diye düşündüm böyle olunca. Teşekkür ederim tekrar size de:)
Ne demek rica ederim, belki de farklı bir sertifika aldığı ilk resmi tarih bilgisi filan olabilir o. Normalde şu tarz bir tarih aralığı oluyor Mentor için arattım Internette kırmızı ile işaretlediğim şekilde üretim/son kullanım tarih bilgisi ayrıca ifade ediliyor:Şimdi bir arkadaş daha mesaj atmış sağ olsun. Ondakinde de mayıs 2011 yazıyormuş. Üretim tarihi değil demek ki diye düşündüm böyle olunca. Teşekkür ederim tekrar size de:)
Bu arada alakasız olacak ama boyuttan memnun musunuz kas altı.mı üstü.mü
Merhabalar durumunuz nasıl bende Aralık ayında ameliyat olacağım tercihimi motivadan yana kullandım memnun musunuzben motiva ergonomix- mentor damla arasında kalıp daha yumusak oluğu için ergonomix seçtim .Doktorum da mentor marka ile çalışıyordum ama motiva kullanmaya başlayalı bundan da çok memnumum daha yumuşak meme kıvamına çok yakın demişti . 26 martta ameliyat oldum ben de beklemedeyim şekil almasını :)
O his benim de sağ göğsümde var top gibi dalga dalga oluyor eğilince doktorum da protez kendisi baskı yapar dedi sizin kaç ay oldu kaç cc hangi markaBir de sol memenin icinde bir sey oldugunu ben hissediyordum biraz egilip kalkarken. Doktorum ilk defa boyle bi sey duydugunu soyledi, bilemiyorum. Solun alt kisminda hafifi bir uyusukluk da kaldi
merhaba ,Merhabalar durumunuz nasıl bende Aralık ayında ameliyat olacağım tercihimi motivadan yana kullandım memnun musunuz
Anladım peki doktorunuzla görüştünüz mu normal bi durum mu yoksa silikona özel bisey mi bu?merhaba ,
Görüntü olarak memnunum, doğal bir görüntü elde ettim. ancak iki meme arası hissiyat farklı. Elimde oynadığımda kendim sol mememde içerde bir şeyin hareket ettiğini hissediyorum, bazen de eğildiğimde sol mememin içerisinde br hareketlenme hissediyorum ancak bunu sadece ben hissediyorum dışarda dokunan protezi hissetmiyor. Bir de görüntü doğal ama sırt üstü yattığımda göğusler çok sert oluyor, neden bilmiyorum. bu arada göğüslerin iyileşme süreci de çok farklı oldu , sağ memede iyileşme sürecinde ağrı hissederken sol mememde nerdeyse hiç ameliyat olamış gibi rahattım.
Görüştüm evet muayene sırasında bir şey farketmedi , zaten dışardan anlaşılan bir şey değil arada benim hissettiğim bir şey. Zamanla farkı daha az hissedeceğimi ve kaybolacağını söyledi. İki göğüs arasındaki iyileşme farklı olabiliyor dedi. Silikonla ilgili bir durum değil anladığım kadarıyla.Anladım peki doktorunuzla görüştünüz mu normal bi durum mu yoksa silikona özel bisey mi bu?
Cok geçmiş olsun umarım o hislerde hemen geçerGörüştüm evet muayene sırasında bir şey farketmedi , zaten dışardan anlaşılan bir şey değil arada benim hissettiğim bir şey. Zamanla farkı daha az hissedeceğimi ve kaybolacağını söyledi. İki göğüs arasındaki iyileşme farklı olabiliyor dedi. Silikonla ilgili bir durum değil anladığım kadarıylac
teşekkürler :)Cok geçmiş olsun umarım o hislerde hemen geçer
benim üç yıl oldu:/ 350 cc mentorO his benim de sağ göğsümde var top gibi dalga dalga oluyor eğilince doktorum da protez kendisi baskı yapar dedi sizin kaç ay oldu kaç cc hangi marka