Umarım dediğiniz gibi olur kendimi 20 yıldır hayalini kurduğum şeyden o kadar uzak hissediyorum ki…Ödem var hiç üzmeyin lütfen kendinizi
Şekillenecek gözünüze çok güzel gelecek
İyi ki küçük yaptırmamışım diyeceksiniz
Benım şişlikler koltuk altıma kadar gelmişti
Şimdi minicik geliyor bana
Keşke bende 350 yerine 420 yaptırsaydım
Güle güle kullanın
Merhaba canınızı sıkmayın şuan gerçekten ödemli benim annem 10 sene önce yaptırdı 375 cc keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diyor bence çok memnun kalacaksınız bende şuan doktor araştırmasındayım acaba özelden doktor fiyat bilgisi verebilir misinizUmarım dediğiniz gibi olur kendimi 20 yıldır hayalini kurduğum şeyden o kadar uzak hissediyorum ki…
Merhaba, annenizin yaptırdığı marka hangisi acaba baya uzun zamandır kullanmış merak ettim.Merhaba canınızı sıkmayın şuan gerçekten ödemli benim annem 10 sene önce yaptırdı 375 cc keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diyor bence çok memnun kalacaksınız bende şuan doktor araştırmasındayım acaba özelden doktor fiyat bilgisi verebilir misiniz
Sizin markası nEydiÖdem var hiç üzmeyin lütfen kendinizi
Güle güle kullanın
Değişmiyor ama yapılan yanlış aslında büyüklüğün kişiye özel olduğunu atlamak omuz genişliği meme çapı vs. Bir sürü şeye göre değişiyor. Ayrıca beklentilerin farklılığınıda atlıyoruz bana göre büyük meme kimine göre küçük bir meme olabilir. O yüzden kendimize özel doktorumuzla beklentilerimizi söyleyerek onuda dinleyerek bir karar vermeliyiz. Böyle söylüyorum ama 25 inde ameliyatım var hala çok kararsızımMarkadan markaya büyüklükleri değişiyor mu acaba? 450 den aşağı yaptırmayın diyenler acaba başka markalar mı?
Şu anki aklım olsa yaptırmazdım. Zayıflamaya bakardım net… sadece acıya odaklanmışım asıl meseleyi kaçırmışımDeğişmiyor ama yapılan yanlış aslında büyüklüğün kişiye özel olduğunu atlamak omuz genişliği meme çapı vs. Bir sürü şeye göre değişiyor. Ayrıca beklentilerin farklılığınıda atlıyoruz bana göre büyük meme kimine göre küçük bir meme olabilir. O yüzden kendimize özel doktorumuzla beklentilerimizi söyleyerek onuda dinleyerek bir karar vermeliyiz. Böyle söylüyorum ama 25 inde ameliyatım var hala çok kararsızım
Merhaba Mentor marka hala çok memnunMerhaba, annenizin yaptırdığı marka hangisi acaba baya uzun zamandır kullanmış merak ettim.
Doğal duruyor muÖdem var hiç üzmeyin lütfen kendinizi
Güle güle kullanın
Teşekkür ederim.Merhaba Mentor marka hala çok memnun
MentorSizin markası nEydi
Şimdi şöyle anlatayımDoğal duruyor mu
Gercekten sonrasında mutlu olacaksınızUmarım dediğiniz gibi olur kendimi 20 yıldır hayalini kurduğum şeyden o kadar uzak hissediyorum ki…
Teşekkür ediyorum ama elimde değil çok mutsuzum of of nasıl uydum bsşkslarınaGercekten sonrasında mutlu olacaksınız
Biraz zaman tanıyın kendinize
Mentor çok yumuşamıyor diyorlar ama mentorla alakalı da hiç farklı bir sıkıntı yaşayan yok sanırım. Mentor ve motiva arasında çok kararsızım.Şimdi şöyle anlatayım
Ben zayıfım 55-56 kilolardayım 1.72 boyumda
İki sene emzirdim oğlum sadece sol göğsümdeen emdi
O göğüs daha dik ve küçük sağ daha büyük ve sarkıktı
Dikleştirme olmadı
Çıplakken direk iki top düşünün bu görüntüyü zayıf olmama bağlıyorum
Kilo alsam bence daha doğal duracak
Bikini ve iç çamaşırında çok güzel duruyor
Ortası hiç birleşmiyor
Regl zamanlarında biraz ağrılı oluyor ve daha büyüyor ,şişiyor sanki ,sonra düzeliyor
Çok yumuşak diyemem
Ama böyle taş gibi de değil
İlk zamanlarda çok sertti
2019 da yaptırdım ben
Şimdilik memnunum ama tabi zaman ne gösterir bilinmez
Kendi memeniz gibi asla değil keşke olsa
Ama görüntü güzel
Beliniz daha ince görünüyor
Kıyafetler daha güzel duruyor
En büyük lüks isteliğin bikini ve iç çamaşırını giyebilmek
Yardımcı olabıleceğim bişey varsa seve seve
Bu başlığın konusu değil ama, ilk bakılması gereken garanti koşulları. Silikonları taktırdıktan sonra onlarla baş başa kalıyoruz.Mentor çok yumuşamıyor diyorlar ama mentorla alakalı da hiç farklı bir sıkıntı yaşayan yok sanırım. Mentor ve motiva arasında çok kararsızım.
Teşekkür ederim. Doktorum mentor markasının %100 doluları Türkiye gelmiyor o yüzden motiva tercih ediyoruz tarzı bir şey söyledi. Beni motivaya yönlendirmek için mi yapıyor anlamadım.Bu başlığın konusu değil ama, ilk bakılması gereken garanti koşulları. Silikonları taktırdıktan sonra onlarla baş başa kalıyoruz.
Mentor tercih ederken doluluk oranını kesinlikle sor canım. %100 dolu olması tercih sebebin olsun. Motiva da ise özellikle kabuğunun sert olmasından dolayı son dönemde seroma, düşme problemleri duyuyorum. Forumda da bahsedildi geçende.