• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mentol Bağımlısıyım

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Sigara yada içki değil benimkiside değişik bi bağımlılık. Benden başka böyle bir bağımlılığı olan varmı diye merak ediyorum. Mentolü mentollü şekerleri hep yemek istiyorum hatta mentollü selpağı bile yiyesim geliyor. Olips şekerlerinden her gün mutlaka en az 10tane tüketiyorum. o da yetmiyor viks merhemi varya hani şu grip olduğumuzda oramıza buramıza sürdüğümüz krem, işte ben onuda yiyorum tabi çok değil nohut büyüklüğünde yiyorum, gece yatarken burnuma sürüyorum sürmeden uyuyunca uykum kaçıyor. Çantamın içinde mutlaka olips mentollü şekerleinden olur. artık paket almıyorum kiloyla alıyorum:( biliyorum mideye dişlere çok zararlı ama napiyim acayip canım çekiyor. neden acaba?? benden başka varmı böyle :uhm:

Son Eklenti::Bu konuyu açtığımda mentol manyağıydım ama2 ay kadar önce doktora gittim ve kan testi yaptı kansızlık olduğu için böyle bi bağımlılığım başlamış. kan haplarıyla tedavimi oldum ve şimdi hiç aramıyorum mentol.ohh iyileştim, yoksa midem delinecekti :(

Son düzenleme:
slm kızlar ilginç ama bu bağımlılıktan tamamen kurtuldum. Doktora gittim kan testi yaptırdım kanım düşük çıktı kan düşük olduğu için böyle tipik bağımlılıklar oluyormuş. toprak yiyen kadınlar bile varmış. kan haplarıyla tedavi gördüm şimdi canım hiç olips bile istemiyor hatta geçen gün yemeye çalıştım yarısını yiyemedim. çok ilginç eskiden mentol arardım evde :( neyse şimdi kurtuldum yoksa midem delinecekti

Sigara yada içki değil benimkiside değişik bi bağımlılık. Benden başka böyle bir bağımlılığı olan varmı diye merak ediyorum. Mentolü mentollü şekerleri hep yemek istiyorum hatta mentollü selpağı bile yiyesim geliyor. Olips şekerlerinden her gün mutlaka en az 10tane tüketiyorum. o da yetmiyor viks merhemi varya hani şu grip olduğumuzda oramıza buramıza sürdüğümüz krem, işte ben onuda yiyorum tabi çok değil nohut büyüklüğünde yiyorum, gece yatarken burnuma sürüyorum sürmeden uyuyunca uykum kaçıyor. Çantamın içinde mutlaka olips mentollü şekerleinden olur. artık paket almıyorum kiloyla alıyorum:( biliyorum mideye dişlere çok zararlı ama napiyim acayip canım çekiyor. neden acaba?? benden başka varmı böyle :uhm:

ilginç bende kokusundan uyuz olurun baş ağrısı yapar :kahve:

Günde 2 paket olips mentollü şeker yemeden duramıyorum.Ben kansızlıktan kaynaklandığını düşünmüyorum.Çevremdede kime ikram ettiysem alıştı onlarda muhakkak günde bir paket mentol tüketiyor:( keinlikle şekerden dolayı bağımlılık yapıyor.Olips mentollüö şekerin bağımlılığı sigaradan bile kötü:(yemeden duramıyorum.1Paket yiyordum şimdi 2 pakete çıktı ve daha yiyebilirim!!!Allahtan kilo almıyorum henüz:(Bundan sonra kimseye Olips mentollü ikram etmiycem onlardada bağımlılık yapıyor:)))eğer böle devam ederse Olips firmasıyla görüşmeyi düşünüyorum.5senedir bir fiil olips mentollü şeker tüketiyorum...

Olips mentollü şker bende ve çevrde tüketenlerde ciddi bağımlılık yaptı içeriğindeki okalimpusmu mu yoksa başka bir madde mi bilmiyorum ama müthiş bağımlılık yapıyor.

Ben de öyleyim. Vicks çocukluğumdan beri yerim ve her gün mentollü sakız şeker ne varsa ağzıma atarım. Benim de kansızlığım var uzun zamandır belki de ondan kaynaklanıyordur. Zarar göreceğimi bile bile yiyorum.

Back