Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım benmde öyle 2 kutu verdi doktor sana faydası oldu mu peki ?Ben kullandım geçen ay canım 2kutu bir kutuda 5tane adetin 2.günü başlanıyor hergün aynı saatte yapman gerekir inşallah faydası olur
Ben kullandım ama kalçada yaptırıyorum canım hayırlısı olsun inşallah ben negatif olduğunu öğrendim bu ay ama inşallah seninki tutarMerhaba kızlar bu ay aşılama için tedaviye başladım. İlk defa deniyorum doktorum menopur verdi göbekten aranızda kullananlar var mi yazabilir mi![]()
İnşAllah canım tekrar aşılama yapıckmısnBen kullandım ama kalçada yaptırıyorum canım hayırlısı olsun inşallah ben negatif olduğunu öğrendim bu ay ama inşallah seninki tutar
Valla henüz eşim ile bu konuyu konuşmadık ne yapıcağımızı bilmiyorumİnşAllah canım tekrar aşılama yapıckmısn
Yumurtam oldu ama gebelik olmadı canım biz normal denedik ben kendim göbekten yapıyodum iğnemi bizim morfoloji sorunu da var oyuzden sanırım tutmadı artık tüp bebeğe yönelcezİnşAllah canım benmde öyle 2 kutu verdi doktor sana faydası oldu mu peki ?
Anladım canım hayırlı zamanda olur inşAllah 1 kere mi denediniz aşılamayıYumurtam oldu ama gebelik olmadı canım biz normal denedik ben kendim göbekten yapıyodum iğnemi bizim morfoloji sorunu da var oyuzden sanırım tutmadı artık tüp bebeğe yönelcez
Hayırlısı ile olur inşAllah canımValla henüz eşim ile bu konuyu konuşmadık ne yapıcağımızı bilmiyorum![]()
aşılamayı yıllar önce yapmıştım busefer menopur+ovitrelle çatlatma iğnesi ile doğal yoldan denedik bir süre ara vermiştik tedaviye tekrar başladım doğal yoldan denedik aşılama bana ileri harekette problem olmadığı sürece mantıklı gelmiyor doğal yolla pek bi farkı yok gibi tabi kişinin sorununa göre değişebilir inşallah sen olumlu sonuç alırsın canımAnladım canım hayırlı zamanda olur inşAllah 1 kere mi denediniz aşılamayı
İnşAllah canımaşılamayı yıllar önce yapmıştım busefer menopur+ovitrelle çatlatma iğnesi ile doğal yoldan denedik bir süre ara vermiştik tedaviye tekrar başladım doğal yoldan denedik aşılama bana ileri harekette problem olmadığı sürece mantıklı gelmiyor doğal yolla pek bi farkı yok gibi tabi kişinin sorununa göre değişebilir inşallah sen olumlu sonuç alırsın canım