menopozdan 4 yıl sonra kanama

ladydiana1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
399
187
annem 4 yıl önce adetten kesildi. geçen haftadan beri lekelenme şeklinde koyu kahverengi ve kırmızı kanaması oluyor. duyduğum gibi hemen kadın doğumdan randevu aldım. internette riskli bir durum gibi şeyler okuyunca resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. aynısı başına gelen var mı?

arkadaşım telaş etme çoğu kadında olabilir risk oranı düşük bu gibi durumlarda. imkansız da değil tabii ki ama annen menepoza gireli çok olmamış. menepozdan sonra artık rahim duvarı gitgide inceldiği için zaman zaman kanamalar olabiliyor. kaldı ki anneciğininki lekelenmeymiş. sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum Allahın izniyle.

arkadaşım telaş etme çoğu kadında olabilir risk oranı düşük bu gibi durumlarda. imkansız da değil tabii ki ama annen menepoza gireli çok olmamış. menepozdan sonra artık rahim duvarı gitgide inceldiği için zaman zaman kanamalar olabiliyor. kaldı ki anneciğininki lekelenmeymiş. sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyorum Allahın izniyle.
çok sağolun. inşallah öyledir 🙏🏻

annem 4 yıl önce adetten kesildi. geçen haftadan beri lekelenme şeklinde koyu kahverengi ve kırmızı kanaması oluyor. duyduğum gibi hemen kadın doğumdan randevu aldım. internette riskli bir durum gibi şeyler okuyunca resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. aynısı başına gelen var mı?
Merhaba geçmiş olsun İnşAllah kötü birşey yoktur Annenin. Kanaması ne kadar? Benimde son adetten sonra 55inci gün aşırı Bi kanama oluyor şu anda. Pazartesi günü kadın doğuma gidecem. İki akşam papatya çayı içtim onla alakalı olabilrmi acaba? Adet göremediğim için sıkıntı yaşarken şimdiyse fazla adet gördüğüm için aşırı stresli ve korkuyorum.

Olabiliyor bu çok normal googleye başımız ağrıyor desek kanser diyo akrabamız belki 10 senedir kesilmiş aralarda yaşıyor bu durumu ve nicesi var duyup gördüğüm

X