• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Menopoz Menopoz Skntlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar
kizlar varsa bitki adi verin bende yeni basliyor ve cok kotuyum ates basmalar terlemeler sonra usumeler ilac aldim ama korkuyorum icmeye

arkadaşlar aylardır çok araştırdım ve çözdüm......uyguladım...doğal ilaç SOYA sütünü içiyorum
akşam yatmadan önce koca bir bardak

bittiii terleme ateş basması üşüme deneyin gorünnn acil sifalar dilerim

menapoz sonrası hapşururken,ani hareketlerde çiş kaçırma olayı için ameliyat hariç bir çözüm bilen var mı :uhm: egzersiz vs gibi

slm eytere var tabi olmazmi egzersiz yapacaksin fizik tedavisine gittim hemen fayda etmedi ama surekli evde kendim yaptim hala yapiyorum sana tavsiyem erobik yap sana msn adresimi veririm ama benim internetim yok pek giremiyorum yoksa sana yardim ederdim kolaygelsin cok zor biliyorum ama faydasi var emin ol usanma devamli hergun yapacaksin

teşekkürler habibe44 yardım için .
bir doktor çiş yapma esnasında bir bırakışta hepsini değil de , kesik kesik yapmanın gevşeyen kasları tekrar kuvvetlendireceğini söyledi.

Hanımlar merhaba bende adetimi daha iyi söktürür diye soğan haşlayıp (düdüklüde) suyunu içtim ters tepki yaptı şimdi daha az geliyor söktürmek için ne yapabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum (ACıL)

Back