_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.171 116.774 15 Eylül 2015 Konu Sahibi hilal1907 #21 alapello .!.: Yok cnm asilama olmadi dr direkt tup bebek dedi yumurta rezervimde azlik vardi Genişletmek için tıkla... Anladım arkadaşım, Rabbim nasip etsin inşallah.. Zor bir süreç..
alapello .!.: Yok cnm asilama olmadi dr direkt tup bebek dedi yumurta rezervimde azlik vardi Genişletmek için tıkla... Anladım arkadaşım, Rabbim nasip etsin inşallah.. Zor bir süreç..
A alapello Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 185 161 15 Eylül 2015 Konu Sahibi hilal1907 #22 Enyalios .!.: Anladım arkadaşım, Rabbim nasip etsin inşallah.. Zor bir süreç.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cnm umarım hepimiz için kolay ve sağlıkla olur kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz
Enyalios .!.: Anladım arkadaşım, Rabbim nasip etsin inşallah.. Zor bir süreç.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cnm umarım hepimiz için kolay ve sağlıkla olur kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz
_Verda_ 𝓚𝓾𝓼̧𝓸̈𝓵𝓾̈𝓻𝓼𝓮𝓷𝓾𝓬̧𝓾𝓼̧𝓾𝓱𝓪𝓽ı𝓻𝓵𝓪 Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 19.171 116.774 15 Eylül 2015 Konu Sahibi hilal1907 #23 alapello .!.: Teşekkürler cnm umarım hepimiz için kolay ve sağlıkla olur kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, ilaçlar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur.. Sabır lazım..
alapello .!.: Teşekkürler cnm umarım hepimiz için kolay ve sağlıkla olur kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, ilaçlar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur.. Sabır lazım..
A alapello Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 185 161 15 Eylül 2015 Konu Sahibi hilal1907 #24 Ç Enyalios .!.: Amin inşallah, ilaçlar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur.. Sabır lazım.. Genişletmek için tıkla... çok doğru söylüyosun cnm sabır cok önemli inşallah burdan bebek haberleri de veririz :)
Ç Enyalios .!.: Amin inşallah, ilaçlar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur.. Sabır lazım.. Genişletmek için tıkla... çok doğru söylüyosun cnm sabır cok önemli inşallah burdan bebek haberleri de veririz :)
yenigelinimiz Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2015 124 59 30 Mart 2016 Konu Sahibi hilal1907 #25 Merhaba arkadaşlar. Bende geçen ay menogon+ovitrelle kullandım.Kullandığım ay gebelik olmadı. Ama doktorum 3 ay etki eder menogon' dedi.Siz menogon kullandıktan ne zaman yani kaç ay sonra gebe kaldınız?
Merhaba arkadaşlar. Bende geçen ay menogon+ovitrelle kullandım.Kullandığım ay gebelik olmadı. Ama doktorum 3 ay etki eder menogon' dedi.Siz menogon kullandıktan ne zaman yani kaç ay sonra gebe kaldınız?