Insallah hayirli sonuclar aliriz canim bende 15 mayista vurundumm senin az kalmissBnde bu ayın 7 sinde pregly 10000 vuruldum şuan beklemedeyim..
Bide canim ne tur agrilarin olduu[/QUOTE][QUOTcanim ne tur agrilarin olduuira0131, post: 41004956, member: 679438"]Bnde bu ayın 7 sinde pregly 10000 vuruldum şuan beklemedeyim..
Bide canim ne tur agrilarin olduu
Kizlar bu menegonu kac gun kullandiniz acaba ? Cok agri yaptimi ? Geceleri sirt ustu yatamaz oldumMerhaba kızlar ben de menegon kullandım cumartesi çatlatma iğnem yapılcak
aranızda gebe kalan var mı??
Bende hic agri olmamisti catlatma ignesinden sonra cok agrim olmustu doktoruna sor bence ben ara verdim 1-2ay sonra yeniden baslicamKizlar bu menegonu kac gun kullandiniz acaba ? Cok agri yaptimi ? Geceleri sirt ustu yatamaz oldum
Kizlar bu menegonu kac gun kullandiniz acaba ? Cok agri yaptimi ? Geceleri sirt ustu yatamaz oldum
Canim ben tup bebek tedavisi icin vurduruyorum acaba dozlari farkli oldugu icin mi boyle aci veriyor ? Aksamlari 3+2 bir kalcaya 2+1 diger kalcaya ayni anda vurduruyorum dr oyle dedi umarim cok uzun surmez canim baya yaniyor hos bebegim icin herseye deger o ayri ama merak da etmiyo degilim sonraki asamalarimiBende hic agri olmamisti catlatma ignesinden sonra cok agrim olmustu doktoruna sor bence ben ara verdim 1-2ay sonra yeniden baslicam
Ne kadar süredir deniyosunuz*Ben 75lik 5 gun vurunmustum dr ole demisti
Yok cnm asilama olmadi dr direkt tup bebek dedi yumurta rezervimde azlik vardiNe kadar süredir deniyosunuz*
Aşılama oldunuz mu
Aa ondandir canim bi dolu yumurta olusuyo bi iki tanesi bile agri yapabiliyo o zaman normallCanim ben tup bebek tedavisi icin vurduruyorum acaba dozlari farkli oldugu icin mi boyle aci veriyor ? Aksamlari 3+2 bir kalcaya 2+1 diger kalcaya ayni anda vurduruyorum dr oyle dedi umarim cok uzun surmez canim baya yaniyor hos bebegim icin herseye deger o ayri ama merak da etmiyo degilim sonraki asamalarimi
Anladim galiba dozuyla alakali bu durum su an sirt ustu yatamiyorum kalcamin agrisindan umarim hepimiz icin yolunda gider hersey cok tesekkurler cevaplariniz icin :)Aa ondandir canim bi dolu yumurta olusuyo bi iki tanesi bile agri yapabiliyo o zaman normall
Ben asilama denemedim hic ara verdik obur aydan itibaren 2-3 igne tedavisi olmazsa asilama dedi dr oda olmadi artik tup bebek dediSizler asilama mi tup bebek mi kizlar ? Umarim bebislolmadi artik tup bebekze kavusmussunuzdur yazdiginiz tarihlere net bakmadim ama :)
Kist oldugunda cok agrir benim fazla buyudugunden sende bi dolusu buyuyo yanii rica ederim ne demekkAnladim galiba dozuyla alakali bu durum su an sirt ustu yatamiyorum kalcamin agrisindan umarim hepimiz icin yolunda gider hersey cok tesekkurler cevaplariniz icin :)