Aşılama Menogon iğneyle aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
@zenderu mesela köpek çok istiyoruz eşimle evlendiğimiz günden beri, alalım alalım diye söyleyip duruyor, aman diyorum yapmayalım şimdi bize derler ki köpek bakacağınıza çocuk yapın bakın ben deliririm bu sefer boşver diyorum. Düşün hayatını nasıl endeksliyo millet lafları. Ama dayanamıcam alıcam galiba bi golden

Merhaba kızlar dün menogon iğnesine başlafım 22.23 iki toz bir su 24 bir toz bir su vurulmam gerekiyor.

Kolumdan vuruldum ve etrafı kızardı çok az şişti ağrıyor.

Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim ilkkez kullanıyorum kullandığınız ay hamile kaldınızmı

Neden koldan ? Kalçadan yapılır genelde. Önemli bişey olcağını sanmıyorum geçer şişlik ama kalça olmalı. Bende gebelik olmadı, ama yumurtaları fena geliştirıyor. Çok memnun kaldım ben iğneden. Şimdiyse akışında bayadır ,hiçbişe kullanmıyorum canım

Doktorumun sekreteriyle konuştum doğumdaymış farklı bir doktora sordu koldan vurabileceğimi söyledi koldan vurdurdum , kızardı şişti biraz hafifde ağrı yaptı.Bugün kalçadan vurdurdum
İyi yapmışsın. Kalça etkili hormon iğnelerinde.aşılama mı deniceksin yoksa çatlatma mı sadece ?

İyi yapmışsın. Kalça etkili hormon iğnelerinde.aşılama mı deniceksin yoksa çatlatma mı sadece ?
O tam belli değil femarada kullanmaya başladım dün.

Cuma günü kontrolüm var o zaman ne olucağuçı belli olur sanırım

Anladım inşallah hiçbirşeye gerek duymadan hamile kalırsın.

Bakalım bende işe yarayacakmı allah büyük
İnşallah tutar canım. İlk aşılama buradaki arkadaşların tecrübeleriyle sabit genelde tutmuyor ama ikincide tutan daha çok. Ben vücuda çok hormon yükledim bi ara tedavilerde, çok sıkıldım ve ara verdim, nasip olacağı varsa gelir zaten bebeğin sana. Stress yapma çok düşünme bu tedavi sürecinde.

Aynen öyle canım bazıları tedaviyi bitirince hamile kalıyor inşallah sende hamile kalırsın..

Elimden geldiğince kafama takmamaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…