- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
-
- Konu Sahibi Coffeeturk
Neden koldan ? Kalçadan yapılır genelde. Önemli bişey olcağını sanmıyorum geçer şişlik ama kalça olmalı. Bende gebelik olmadı, ama yumurtaları fena geliştirıyor. Çok memnun kaldım ben iğneden. Şimdiyse akışında bayadır ,hiçbişe kullanmıyorum canımMerhaba kızlar dün menogon iğnesine başlafım 22.23 iki toz bir su 24 bir toz bir su vurulmam gerekiyor.
Kolumdan vuruldum ve etrafı kızardı çok az şişti ağrıyor.
Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim ilkkez kullanıyorum kullandığınız ay hamile kaldınızmı
Doktorumun sekreteriyle konuştum doğumdaymış farklı bir doktora sordu koldan vurabileceğimi söyledi koldan vurdurdum , kızardı şişti biraz hafifde ağrı yaptı.Bugün kalçadan vurdurdumNeden koldan ?
İyi yapmışsın. Kalça etkili hormon iğnelerinde.aşılama mı deniceksin yoksa çatlatma mı sadece ?Doktorumun sekreteriyle konuştum doğumdaymış farklı bir doktora sordu koldan vurabileceğimi söyledi koldan vurdurdum , kızardı şişti biraz hafifde ağrı yaptı.Bugün kalçadan vurdurdum
O tam belli değil femarada kullanmaya başladım dün.İyi yapmışsın. Kalça etkili hormon iğnelerinde.aşılama mı deniceksin yoksa çatlatma mı sadece ?
Bende femara içtim adetin 3-7 günleri. Hayırlısı olsun canımO tam belli değil femarada kullanmaya başladım dün.
Cuma günü kontrolüm var o zaman ne olucağuçı belli olur sanırım
İşe yaradımı canım sende hamişmisin şuanBende femara içtim adetin 3-7 günleri. Hayırlısı olsun canım
Yok canım, ben ara verdim. İlk aşılamaydı ve tutmadı zaten.İşe yaradımı canım sende hamişmisin şuan
Anladım inşallah hiçbirşeye gerek duymadan hamile kalırsın.Yok canım, ben ara verdim. İlk aşılamaydı ve tutmadı zaten.
İnşallah tutar canım. İlk aşılama buradaki arkadaşların tecrübeleriyle sabit genelde tutmuyor ama ikincide tutan daha çok. Ben vücuda çok hormon yükledim bi ara tedavilerde, çok sıkıldım ve ara verdim, nasip olacağı varsa gelir zaten bebeğin sana. Stress yapma çok düşünme bu tedavi sürecinde.Anladım inşallah hiçbirşeye gerek duymadan hamile kalırsın.
Bakalım bende işe yarayacakmı allah büyük
Aynen öyle canım bazıları tedaviyi bitirince hamile kalıyor inşallah sende hamile kalırsın..İnşallah tutar canım. İlk aşılama buradaki arkadaşların tecrübeleriyle sabit genelde tutmuyor ama ikincide tutan daha çok. Ben vücuda çok hormon yükledim bi ara tedavilerde, çok sıkıldım ve ara verdim, nasip olacağı varsa gelir zaten bebeğin sana. Stress yapma çok düşünme bu tedavi sürecinde.