- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
-
- Konu Sahibi Coffeeturk
Aşılama ağrılı bir işlem değil. Aşılamadan sonra birkaç gün gaz sancısı göğüs hassasiyeti oluyor zaten 14. Gün de test yapılıyor.
Pazar iğne salı aşılama mı. Geç olmazmıymış aşılama içinBugün kontroldeydim,8. Günüm. Tekrar 4 gün iğne daha devam edecek. Pazar çatlatma iğnesi ve salı günü aşılama . Biraz daha büyüsün dedi yumurtalar. Sanırım garantiye alıyor. 6 gündür iğne oluyodum şimdi 4 gün daha :) kabile kurcam yumurtalarımla
selamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim
Pazar 22 de iğneni yap dedi , salı sabah 10 da soermi vericez florance da,orada yıkıcaklar spermi ve muayenehaneye götürcez saat 14 te aşılıcak? Geç mi gerçekten ?Pazar iğne salı aşılama mı. Geç olmazmıymış aşılama için
Yok olmadım. Rahimde sorun yok hangi dk gittiysem hepsi aynısını söyledi
Pazar 22 de iğneni yap dedi , salı sabah 10 da soermi vericez florance da,orada yıkıcaklar spermi ve muayenehaneye götürcez saat 14 te aşılıcak? Geç mi gerçekten ?
Allah sana da çok güzel ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dua etselamun aleyküm. 5senelik evliyim. İlk sene aşılama yaptırdım tutmadı. 2 sene önce tüp bebek yaptım. Oda tutmadı. Hatta 3 tane 3tane dondurulmuş embriyolarım var. Daha sonra normal yollarla başka başka dk. Gittim. Normal yolla 2 kere hamile kaldım. İlk ki gelişmedi düştü. 2de korktum kötü bir olay yaşadım düştü. Bu arada 34 yaşındayım. Şimdide 19 Ocak ta aşılama yaptım. Bakalım bekliyoruz. Adet sandım gibi ağrım çok oldu ilkin de böyle olmamıştı. Ama bu ay fazla yumurta büyüdüğü için ohss sendroma da yaşadım. Sağlık açısından çok ağrım sancım oldu. Rabbim herkesi sevindirsin. Burda o kadar şey okudum ki insanın morali bozuluyor. Ben hangi dk gittiysem tedaviye iyi cvp veriyorsun niye olmuyor diye bana soruyor. Tüp bebekte bile dk benle beraber ağladı. Stresten kesinlikle uzak duracaksın diyo ama insanız. Anlayacağınız arkadaşlar böyle. Hepinizden destek bekliyorum. Tşk ederim