Aşılama Menogon iğnesi kullanıp hamile kalan varmı klomenden etkilimi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok teşekkür ederim rabbim hayırlısını versin.neden kullanmadın sonra dr mu kesmeni söyledi canım
Bişey soylemdi adet söktürücü vermişti onunla beraber kullandım adet olunca da menogona başladım bitmişti folk vermedi tekrar. Ama ben öncesinde çok kullandım her gittiğim Dr veriyordu kendimde kullandım

Bişey soylemdi adet söktürücü vermişti onunla beraber kullandım adet olunca da menogona başladım bitmişti folk vermedi tekrar. Ama ben öncesinde çok kullandım her gittiğim Dr veriyordu kendimde kullandım
Anladım canım ilk üç ay kullanılması öneriliyor

Kızlar pko yum bende igneli tedavi geçen ay büyümedi maalesef .. bu igneli tedaviye başlıyorum hangi ilaç veriçek merak ediyorum fiyat hep değişiyor
İlk asilama olucak.. Ben bu kadar ağır pko değildim kendim adet oluyordum birkaç gün değişse bile ama 2-3 aydır tarlusal içiyorum öyle olucak.şimdi ilacım biter bitmez adetin 2. Günü doktora. Sonra iğneler baslicak muhtemelen. . Varmi benim gibi

Duamm... Piko yum bende adet olamıyorum ilaçsız yumurta gelişmiyor bu ay menogon iğnesi ile yumurta büyütüdu büyüyunce ovitrelle catlatma iğnesi oldum ama maalesef tutmadı bu ay adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…