- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi Manda_Lina
-
Adet düzenliyor haliyle yumurtlamada oluyor. Benimde günüm belli olmazdı adetim olurdu ama yumurtlama akıntısı olduğu çok nadirdi. Amh 9.7 çıkmıştı galiba. Ben aktarın tavsiyesiyle başladım. Amh 7 küsüre indi sanırım. Yumurtlamada oluyo.Çok teşekkür ederim açıklama için ben 1 senedir ilaçsız adet olamıyorum yunrtlama yok. Tam olurak ne için aslan pençesi
Bugün öğrendim bi yumrta yeterli boyutta catlatma iğnesi olucam inşallah tutarAdet düzenliyor haliyle yumurtlamada oluyor. Benimde günüm belli olmazdı adetim olurdu ama yumurtlama akıntısı olduğu çok nadirdi. Amh 9.7 çıkmıştı galiba. Ben aktarın tavsiyesiyle başladım. Amh 7 küsüre indi sanırım. Yumurtlamada oluyo.
Benim ulaştı bugün catlatma iğnesi olucam ve 3 günde 12 den 18 ulaştı olr seninde inşallah ayrıca 13. İğnede büyüdüBende kontrol için gittim bugun ve 4.iğnemdi 3 yumurta olmuş ama gelişimi 9dedi menogona devam Salı gününe kadar yeteri büyüklüğe ulaşmazsa tedavim sonlanacağını söyledi doktorum acaba daha gelişir mi?
İnşallah hayırlı haberlerini alırızBugün öğrendim bi yumrta yeterli boyutta catlatma iğnesi olucam inşallah tutar
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Bugün öğrendim bi yumrta yeterli boyutta catlatma iğnesi olucam inşallah tutar
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizi sevindirsin.İnşallah hayırlı haberlerini alırız
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bende bugun tekrar kontrol e gittim maalesef 7.iğnemde bile gelişim göstermemiş yumoşlarİnşallah çok teşekkür ederim
Sıkma canını çok iyi anlıyorum seni umudunu kaybetme 3 gün var daha 3 günde bile gelişim gösteriyor. Peki boyutu ne kadar?Bende bugun tekrar kontrol e gittim maalesef 7.iğnemde bile gelişim göstermemiş yumoşlarbakalım son olarak kalan 3iğneyide olup Perşembe tekrar gideceğim inşallah ozamana kadar yeteri büyüklüğe ulaşır.değilse kaldım öyle işin kötü tarafı eşim işi dolayısıyla sürekli yurtdışına çıkmak zorunda
Canım 11mm dedi bilemiyorum inşallah gelişir umudumu kaybetmek istemiyorumSıkma canını çok iyi anlıyorum seni umudunu kaybetme 3 gün var daha 3 günde bile gelişim gösteriyor. Peki boyutu ne kadar?
Acaba bu boyutta yumurta çatlar mı?var mı bir bilgin canımCanım 11mm dedi bilemiyorum inşallah gelişir umudumu kaybetmek istemiyorum
Kaybetme umudunu 12ydi benim 3 gün sonra 18 oldu yükselir inşallahCanım 11mm dedi bilemiyorum inşallah gelişir umudumu kaybetmek istemiyorum
Tam bir bilgim yok ama çatlamaz 18 19 bulması gerekiyormusAcaba bu boyutta yumurta çatlar mı?var mı bir bilgin canım
İnşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin ayrıca dr bana hiç güven vermiyor okadar olumsuz konuşuyor ki bu ayı es geçelim diyo sürekli hatta sonlandıralım tedaviyi dedi.malesef başka kadın dr yok burada mecbur tedavimi ondan yapıyorumKaybetme umudunu 12ydi benim 3 gün sonra 18 oldu yükselir inşallah
Bugun baktığında 2yumurta göründü sadece 11mm dedi ama istiyosan menogon u kullan Perşembe tekrar bakalım dedi.İnşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin ayrıca dr bana hiç güven vermiyor okadar olumsuz konuşuyor ki bu ayı es geçelim diyo sürekli hatta sonlandıralım tedaviyi dedi.malesef başka kadın dr yok burada mecbur tedavimi ondan yapıyorumdaha önce baktığında 3yumurta var demişti ölçüm yapmıştı 9.8.7 olarak bugun baktığında sadece 2yumurta göründü ve ölçümü yaptı 11mm dedi gelişimi iyi değil dedi.ve önümüzdeki ay için tedavi planlaması yapmaya başladı
Yani o şekilde yapmaması lazım normalde en ufak bi sans dahi olsa değerlendirmesi gerekir ben 13 tane iğne kullandım 10 tane kullanınca bırakmak istedim Dr yapalım bırakma demişti. Bence o kadar gelistiyse bide 3 yumurta yani Dr devam etmesi lazım. Sonuçta bi yığın para veriyoruz bu ilaçlara bide böyle Dr lar olunca daha zor oluyorİnşallah canım rabbim hayırlısını nasip etsin ayrıca dr bana hiç güven vermiyor okadar olumsuz konuşuyor ki bu ayı es geçelim diyo sürekli hatta sonlandıralım tedaviyi dedi.malesef başka kadın dr yok burada mecbur tedavimi ondan yapıyorumdaha önce baktığında 3yumurta var demişti ölçüm yapmıştı 9.8.7 olarak bugun baktığında sadece 2yumurta göründü ve ölçümü yaptı 11mm dedi gelişimi iyi değil dedi.ve önümüzdeki ay için tedavi planlaması yapmaya başladı
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın maddi manevi olarak yıpranıyor insanYani o şekilde yapmaması lazım normalde en ufak bi sans dahi olsa değerlendirmesi gerekir ben 13 tane iğne kullandım 10 tane kullanınca bırakmak istedim Dr yapalım bırakma demişti. Bence o kadar gelistiyse bide 3 yumurta yani Dr devam etmesi lazım. Sonuçta bi yığın para veriyoruz bu ilaçlara bide böyle Dr lar olunca daha zor oluyor
Canım bişey daha soracağım folik asit kullanıyormuşum?ben dr söyledim kontrol gününde evet kullanabilirsin dedi öyle aldım kullanıyorumAllah iyi insanlarla karşılaştırsın maddi manevi olarak yıpranıyor insan
Bugun başka dr gittim yumurta 23mm dedi çatmak üzere ve tahlil istedi sonuç çıkınca çatlatma iğnesi vurulacağım çok şükür diğer dr gerçekten başarısız hissetmiştim yaAllah iyi insanlarla karşılaştırsın maddi manevi olarak yıpranıyor insan
Çok sevindim gerçekten. Demiştim ben umutsuz olma diye rabbim inşallah devamını getirsin.Canım bişey daha soracağım folik asit kullanıyormuşum?ben dr söyledim kontrol gününde evet kullanabilirsin dedi öyle aldım kullanıyorum
Bugun başka dr gittim yumurta 23mm dedi çatmak üzere ve tahlil istedi sonuç çıkınca çatlatma iğnesi vurulacağım çok şükür diğer dr gerçekten başarısız hissetmiştim ya
Çok sevindim gerçekten. Demiştim ben umutsuz olma diye rabbim inşallah devamını getirsin.Folik asit menogon kullanmaya başlamadan önce önden kullandım sonra menogona basladim bu süreçte kullanmadım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?