meninin antidepresan özelliği

mrvydz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
17
23
selam arkadaşlar, internette gezerken söyle bi habere denk geldim. 293 kadın üzerinde deney yapmışlar, iliski sirasinda prezervatif kullanmayanlar( yani partnerleri içine bosalanlar) daha mutlu, daha az stresli çıkmış. buna meninin içindeki endorfin, oksitosin ve serotoninin etkisi olduğu yaziyo haberde. dogrumu degilmi bilmiyorum ama sizde böyle bir etkisi varmi?

prezervatif dışında korunma yontemi kullanıp stresli bi günde yaptiginda gercekten boyle mutluluk, stres azaltıcı bi etki hisseden varmı

prezervatif dışında korunma yontemi kullanıp stresli bi günde yaptiginda gercekten boyle mutluluk, stres azaltıcı bi etki hisseden varmı
3.cü cocugu doğurup bağlattım,hicte öyle birsey hissetmedim,daha cok hadi bitsinde duş alayım derdindeyim,lakin ben yaşlanmış olabilirim :KK70: :KK70:

yok canım yutanlar demiyo, vajina duvarida bir miktarını emiyo diyo haberde. emilip kana karışıyo galiba oyle bi etki oluyo.
Durun bi dahaki sefer dr a gidişimde kandaki sperm değerlerime baktırim bakalım ne kadar mutluyum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

selam arkadaşlar, internette gezerken söyle bi habere denk geldim. 293 kadın üzerinde deney yapmışlar, iliski sirasinda prezervatif kullanmayanlar( yani partnerleri içine bosalanlar) daha mutlu, daha az stresli çıkmış. buna meninin içindeki endorfin, oksitosin ve serotoninin etkisi olduğu yaziyo haberde. dogrumu degilmi bilmiyorum ama sizde böyle bir etkisi varmi?

Yapılan araştırmayi hangi aklı selim yapmış merak ettim rahmetli haydar dumenin yeri çok boş kaldı bu soruları eminim duymak isterdi ama ömrü yetmedi adamın 🙄 erkekler bu araştırmayı bı duyarsa halimiz duman heder olmasin al bunu yüzüne sur mutlu olunuyormuş bı miktarı içerde kalsın derken nüfus çin i aşar bacım boşver böyle konuları 😇 ama çocuk istiyorsan o ayrı

Adım gibi eminim ki var. Hatta daha az önceki seksten sonra bunu düşündüm.ne zaman partnerim içime boşalsa bütün sinirim stresim gidiyor.bambaşka biri oluyorum.hayata tekrar ısınıyorum.abartı gibi olabilir ama hayata tekrar bağlanıyorum.normalde mutlu bir insan değilim çünkü.

X