- 8 Mart 2023
- 1.234
- 107
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Yani bazen diyorum ki keşke hiç bişey anlamasam. Bazen her şeyin farkında olmak da iyi bir şey değil. Rahatsız olduğum konu şu. Bizimkiler çok menfaatçiler hep en çok kendilerini düşünürler. Şimdi ben boşanıyorum ya eşimle bi arabamız vardı sadece onu paylaşıcaz. Ben de abimle konuşuyodum öylesine ben dedim ki o paraya dokunmayacağım hani dursun sonuçta kadınım olur ya ilerde başıma bişey gelir belki 2 . Evliliğim de yolunda gitmez falan o para garantim olsun başımın çaresine bakabileyim. Abimde faize yatıralım diyo senin ana paran kalır faizini ben alırım diyo. Ben de çok rahatsız oldum bundan nasıl tenezzül eder yani hayır getirir mi öyle o para.
Eşim eşyalarımı vermediği için uzaklaştırma çıkardım ben sonra evden eşyalarımı topladım toplarken hem kendi valizime hem de onunkine doldurdum sonra geri götürcektim onun valizini abim de iyiymiş bu valiz ben kullanırım dedi götürtmedi. Yani ben olsam asla tenezzül etmem . Boşandığımızda eşim eve girdiğinde farkedecek valizin olmadığını bide hırsız durumuna düşecez. Ya ailem niye böyle yaa onu geçtim ben ne yapmalıyım özellikle para konusunda
Eşim eşyalarımı vermediği için uzaklaştırma çıkardım ben sonra evden eşyalarımı topladım toplarken hem kendi valizime hem de onunkine doldurdum sonra geri götürcektim onun valizini abim de iyiymiş bu valiz ben kullanırım dedi götürtmedi. Yani ben olsam asla tenezzül etmem . Boşandığımızda eşim eve girdiğinde farkedecek valizin olmadığını bide hırsız durumuna düşecez. Ya ailem niye böyle yaa onu geçtim ben ne yapmalıyım özellikle para konusunda