canım 43 yaşında menepoza girdim ama hiç hormon ilacı kullanmadım sadece soğan ve sarımsağı çok kullanıyorum 47 yaşındayım dokturum böyle bazen oluyor dedi
Merhaba ben kemoperapi ve radyoaktif iyot tedavisi sonrası menopoza girmiştim. 36 yaşındayım . Doktorlarım 108 olan fsh değerini görünce bir daha düzelmesinin imkansıza yakın olduğunu söylediler ama ben ümidimi yitirmedim aslanpençesi kürünü uyguladım ve fsh 4.94'e düştü. 4 ay adet gördüm ancak tekrar kesildi doktor menopozun düzeldiğini ancak yumurta kalitesinin düştüğünü söyledi. İlaçla tekrar adet gördüm ama şu an yine gecikti. Neler olduğunu anlayamıyorum. İkinci kez çocuk istiyorum ama olup olmayacağını yanlızca Allah bilir. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama çok sıkıntıdayım. Yine de menopoza girenlere sesleniyorum. Ümidinizi yitirmeyin inancınızı asla kaybetmeyin Allah'a dua edin ve bitkisel tedavilere devam edin. 108 neresi 4 neresi. Sevgiler.
peki hormon değerlerini ölçdürdünmü onlarda normale dönmüşmüKizlar bende sanirim 6.7 ay oldu menapoza gireli..5 gundur zencefil yogurt ile karistirip yedim regl kanamasi oldu...arastirdim zencefil kanama yaparmis..bol bol zencefil yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?