- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Kızlar bebeğim 5 aylık. Menenjit aşısına başlamak istiyorum. Ama çok farklı görüşler var. Siz yaptırdınız mı? Düşünceniz nedir? Yaptıranlar sonrası nasıl oldu? Ağır mı geçti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı ayda yaptırdınız?A yaptırdım, aşı sonrası bir sıkıntı olmadı, b de yaptıracağım
2 yaşında yaptırdım ben yanlış hatırlamıyorsam, doktorun tavsiye ettiği zaman yaptırın ama 5 ay bana çok küçük geldiKaçıncı ayda yaptırdınız?
Bende tedirginim biraz2 yaşında yaptırdım ben yanlış hatırlamıyorsam, doktorun tavsiye ettiği zaman yaptırın ama 5 ay bana çok küçük geldi
Ben 3 aylikken yaptirdim canim. Simdi 5 aylik oldu 25 mayista asimiz var 2 grubuda yaptirdim sukur sorun yasamadik
Bende 3 aylık ve 5 aylıkken nimenrix yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Şimdi 9 ay dolunca bexero yapılacak.
Bexsero sıkıntılı geçti. 7de bexsero + nimenrix var. İkisi birden olunca nasıl olacak bilmiyorumBexsero 5-7-13
Nimenrix 7-13
Hiç bir sıkıntı olmadı şükür aşılarda. Sadece 13.aylar kaldı
Bexsero çoğunda ateş halsizlik vs yapıyormuşBexsero sıkıntılı geçti. 7de bexsero + nimenrix var. İkisi birden olunca nasıl olacak bilmiyorum
3. Ayinda ikisinide vurdurdum azicik atesle huysuzluk yapti simdi 25 mayista yine ikisinide vurduracagim gelir gelmez bu sefer calpol verecegim artik asiyida anladiklari icin canlari yanıyor eskiden emzikle kandiriyorduk. Ben ikisinide ayni anda vurdurdumBexsero sıkıntılı geçti. 7de bexsero + nimenrix var. İkisi birden olunca nasıl olacak bilmiyorum
İnşallahhh hafif atlatırlar3. Ayinda ikisinide vurdurdum azicik atesle huysuzluk yapti simdi 25 mayista yine ikisinide vurduracagim gelir gelmez bu sefer calpol verecegim artik asiyida anladiklari icin canlari yanıyor eskiden emzikle kandiriyorduk. Ben ikisinide ayni anda vurdurdum