Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Menenjit asisi ve rota aşisi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Akinella

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
68
11
40
Merhaba arkadaşlar rota asisi yaptiraniz varmi bebeginize biz 2.ayda yaptirdik ama hastanedeki hemsire 3.ay yapilsa daha iyiydi dedi kafam karisti .birde menenjit asisi yaptiran varmi bebegine a grubunu sanirsam yaptieacagim ama b grubundna cok korkuyorum yan etkileri falan oluyomu birde kacinci ayda yaptirmamiz gerekiyo.benim bebegim 4.ayina girecek

Eczanede yaptırmanız mümküm değil mi

Eczanede yapiliyomu bilmiyorumda zaten hastaneler vuruyo ozel asi oldugu icin sadece Benim menenjit asisiyla ilgili tereddutlerimve korkularim var acaba bebegine yaptiean varmi ne gibi etkileri oldu

Eczanede yapiliyomu bilmiyorumda zaten hastaneler vuruyo ozel asi oldugu icin sadece Benim menenjit asisiyla ilgili tereddutlerimve korkularim var acaba bebegine yaptiean varmi ne gibi etkileri oldu
Merhabalar, menenjit aşısı değil bahsettiğiniz menengikok aşısı. Tam koruma için iki tipi de yaptırmanız gerekecektir. Planlamayı diğer rutin aşılarınız ile birlikte doktorunuzun yapması gerekir. Benim bebeğimde gözlemlediğim sadece huzursuzluk oldu bir gün. Ateş zaten aşı ile ilgili 39 u geçmez, geçiyorsa bu aşıdan değil başka bir etkendendir. Aspirinin yada en basitinden bir parasetemolun bile yan etkileri mevcutken aşı prospektüsüne takılmayın. İlaç endüstrisine sürekli ithamlarda bulunan kitleye inanmamanızı, bu aşıların ülkemizde uygulanmasına izin veren sağlık bakanlığımıza güvenmenizi öneririm.

Tskkurler.l cvb icin.aslinda tereddutum b grubu asisi idi.a grubunu zaten vurduracagim.bebegim suan 4 aylik doktorumuz son 1 yilda bu hastaliga yakalananlarin yuzde doksabibin b grubu oldugunu muhakkak vurdurmamiz gerektigini soyledi.aşi gercekten cok onemli.bende vurdurmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…