- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi ilhytzehra
Hayir, hiçbir kadin benim de yaşadığım bir döngüyü pis göremez. Onun olmadigi günleri temiz göremez.Ben de yazdığınızda kibarlık göremedim. Bayag üstten bir tavırla yazmışsınız, oyuzden boyle bir karsilik almaniz cok dogal. herkes istediği gibi kendini ifade etmekte özgür. şöyle demeniz uygun, böyle bir şey yok, ...saygı duyalım filan bu mudur tatli dil? Burada derdine yardım arayan birine hicbirseyi haketmiyorsunuz filan yazmak çok çirkin bir üslup
Bekarım canım benGebelik olustumu sizde
Cok komiksiniz. Baskalarina sayginiz yok, o zaman siz herkesin beyninin içindeki düşünceleri değiştirmeye çalışın hayatta başarılarHayir, hiçbir kadin benim de yaşadığım bir döngüyü pis göremez. Onun olmadigi günleri temiz göremez.
Evet bedenimize saygı duymakla başlıyor her şey.
Çirkin üslup gormemişsiniz.
Şimdi bunu ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.
Cok komiksiniz. Baskalarina sayginiz yok, o zaman siz herkesin beyninin içindeki düşünceleri değiştirmeye çalışın hayatta başarılar
trisequens ne için kullandınız acaba adet söktürücü olarak mı vermişti doktor..9 ay kullandım faydasını gördüm fakat bu ilacı artık bulamıyorum ağrı falan yapmadı
Devlet hastanesi donduruyor diye biliyorum yasiniz genc ama kurul raporu ile falan olmuyor muymus? Iyice arastirdiniz mi ?Bu şekilde belirtilerim yok adet oldum çok şükür doktorum yumurta dondurmam gerektiğini söyledi fakat dondurma işlemi 20 binden başlıyor buna gücüm yok şuan. Ped olarak yıllardır organik ped kullanıyorum winlon, airiz falan hatta doktorum önermişti. Teşekkür ederim cevabınız için
Yok e2 düşük benim onu yükseltmek içintrisequens ne için kullandınız acaba adet söktürücü olarak mı vermişti doktor..
İyice araştırmadım devlette oluyorsa bakayım ama yaşadığım yerin devlet hastanesi iğrenç kadın doğum doktorundan randevu alıyorsun aylar sonrasına veriyorDevlet hastanesi donduruyor diye biliyorum yasiniz genc ama kurul raporu ile falan olmuyor muymus? Iyice arastirdiniz mi ?
Allah yardımcımız olsun AminnnnnnYok e2 düşük benim onu yükseltmek için
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcımız olsun Aminnnnnn
İleride çocugun olmazsa pişman olmamak için dondurulabilir. Yıllar cabuk geçiyor.İyice araştırmadım devlette oluyorsa bakayım ama yaşadığım yerin devlet hastanesi iğrenç kadın doğum doktorundan randevu alıyorsun aylar sonrasına veriyor