- Konu Sahibi kendim1987
-
bu sözlerinden tekrar devam edeceksiniz gibi anlam çıkarıyorum.umarım o hataya düşmezsin senin memur olman ya da askeriyeye girmen hiçbişey değiştirmeyecek o adam bu sefer farklı mazaretler sunacak önüne.senin kazandığın parayı ailesine gönderecek nasıl dayanacaksın buna.artık 2 seneyi düşünme 7-8 sene çıkıp da ayrılanlar oluyor.hatta 20 yıllık eşler boşanıyor
bende öyle yapmak istiyorum her sabah böyle dıyerek uyanıyorum ama sonra söyledıklerı aklıma gelıyor
dıyorum nıye memur degılım devlette calısmıyorum benım ne işim var özel sektörde yarın bır gun ne olucegım bellı degıl düşünmekten çıldırcak gıbı oluyorum
arkadaşım salla gitsin böyle hastalıklı zihniyetlerle geçinilir mi sanıyorsun? evlilik nasıl bişey biliyor musun, bir ömürboyu böyle bi insana kendini beğendirmek için mi uğraşacaksın? kimse kendinden daha değerli olmamalı. aynı hataya düşüp kendimi değersiz hissettim çok uzun süre. şimdi psikologa gidiyorum yazık etmişim kendime..
kpss kursuna o kadar paraverdım hanı sözlüm olmasada zaten ıstıyodum ama olursa olur olmazsa olmaz dıyordum bu adam benı koplekse soktu kendımı cok degersiz hissedıyorum offf
Arkadaslar hepinize günaydın ;
23 yasında ünüversite mezunu maddi durumu ülke sartlarına göre iyi özel sektörde calısan bir vatandaşım.Maaşım ıyı sigortam yatıyor özel hayat sigortam var falan fişman.
27 yasında bogazına kadaar borca batmıs ailesıne kardeslerıne bakmak onların harc paralarıydı falan her seyı ile ilgilenmesı gerektıgını daha osonradan anlamıs bır ünüversite mezunu polisle sözlendim.
Daha sonra bu adamın ailesi özellıkle ablası sen nıye bunla sözlendın bu doguya gıttıgınızde nerde calısıcak ne yıyıp ne iççeksin ewe anneme nasıl para gonderceksın falan dedıler buda bana ben memur bır kızla ewlenıcem senın işin gücün yok kapalı degılsın sen baskın olmak ıstıyosun her seyde işsiz güçsüzün tekısın kpss gıt gır bana göre bir işin bıle yok falan dıyıp durdu ve ben şuan psikolojık olarak çökmüş durumdayım ayrılalı ıkı ay oldu 7 kılo verdım ne yapmalıyım sizce destek almam şart mı
o kadar katılıyorum kı sıze memur olmayan ınsanlara ınsan olarak bakmıyolar memur olmazsak aç kalcaz sanıyorlar anlmadım bu nasıl bır iş anlamadım
ne demek napacağım unutucaksın gidicek
sen muhasebeci değilmisin ben daha hiçbi muhasebecinin işsiz yada aç kaldığını görmedim
ayrıca bundan 10 sene sonra devlet memuru diye bişi kalıcağınıda sanmıyorum canım
gereksiz yere kafana takıyosun bence aklını başına topla ve çalışmaya devam et umarım en kısa zamanda yakışıklı hali vakti yerinde senide çooooooookkkkkkkk seven birini bulursun
Saçmalama arkadaşım ya, niye kendini değersiz hissedecekmişsin bir uyuzun yüzünden. Asıl kendine baksın o. Yerleşik bir işi bile olmayacak. Bugün burda yarın bilmem nerde. Gecesi gündüzü yok. Madem iş bir diğerini kötülemeye geldi alın size meslek kötülemek. Hiç gerek yok böyle şeylere. Seviyorsa sizi siz olduğunuz için sevsin. ha sevmiyorsa da taaa arşa kadar yolu var beyfendinin.
Sizce kalkabılır mıyım bunun altından kendımı kullanılmıs hıssedıyorum işe yaramaz hissediyorum
bence hiç üzülme şimdi sadece 7 kilo kaymetmişsin (benim en çok istediğim ama yapamadığım) ilerde evlenseydin belki aklınıda kaybederdin zaten herşey ortada bu adamın derdi para zaten ailesine bakıyor memur olsan senin paralarında gider di onun ailesine, bence memur olmadığın için dua et yoksa bu konu hiç ortaya çıkmayacaktı ve gözün kapalı evlenecektin allahın sevgili kuluymuşsun herşey önceden ortaya çıktı herkes senin kadar şanslı olmaz bence bu yazılanları oku bir düşün sonrada allaha dua et gözünü önceden açtığı için
kendimi onla yaşadıgım her sey için çok suçlu hissediyorum keşke bunları daha önceden görseydim keşke
maddi olarrak ben ondan daha ıyıyım arabam var yerıne göre marka gıyerım cebımde kı telefon kımsede yok bazen bana soyledıklerını düşünuyorum sankı tüm bunlara o sahip ben onun durumundayım gibi konusuyor kendı koplekse girdi benıde soktu napıcam bılmıyorum bunlar bıle benı mutlu etmıyor hayatımdan giden koskoca ıkı yılı düşünüyorum sadece
mesleğinde muhasebeci yazıyor, yani benim çevreme hep örnek verdiğim, meslek lisesine gitsin muhasebeci olsun, her işletmenin ihtiyacı var sonuçta, belli başlı bir meslek. şu anda eğer çalışmıyorsan ve böyle düşünüyorsan lütfen bir an önce işe gir, aksi takdirde hep bunları düşüneceksin, ama çalıştığını sanıyorum ilk mesajından yola çıkarak.kızlar napıyım sizce çok mutsuzum aklıma geldikçe çıldırıyorum laflar sen memur degılsın işin gücün yok bugun yarın ne olcagın bellı degıl offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?