Buradan bakınca ayrılığınız oldukça isabetli gibi görünüyor. Hani derler ya ayrı dünyaların insanısınız diye aynen öyle. Bir kere sosyal bağımsızlığını eline yetkin bir şekilde alamamış bir erkekle ilişki yürütmek, evlenmek çok sakattır. Çünkü evlenildiğinde bu erkek iki hane birden bakmak zorunda olacağı için birçok sorunu da beraberinde getirir. Elbetteki evlensin ve annesini kardeşlerini unutsun demiyorum ama bu durumun sevdiği kadını sırf kendi planlarına cuk oturup uymuyor diye terketmeye kadar vardırabiliyorsa şunu bilmek gerekir; Evlenmeniz halinde sen ""el kızı"" olarak her zaman ikinci planda olacaksın!! O da bunu açıkça sana söylemiş zaten. Hatta çok sert söylemiş, kaba olmuş. Sen ona duygusal anlamda bağlanmışsın belli ancak onun açısından pek öyle olmamış gibi. Hangi erkek annesini, ablasını, kardeşlerini rahatça beslesin geçirdinsin diye kendine ona göre bir eş seçmeye çalışır????? Böylece o kazandığı maaşla ailesini geçindirir, sen de ikinizi geçindirirsin öyle mi??? Sizin bi lüksünüz olmaz, çocuğunuz olur yarın öbür gün onun isteklerinden de kesersin, kendi ihtiyaçlarından da kesersin.. Fedakarlık üstüne fedakarlık yaparsın. Gün gelir, çok geç olur ama MUTLAKA isyan edersin. Zaten söz konusu kişi de duygulara taklmadan istediği şartlarda bi iş sahibi herhangi biriyle evlenebilecek kadar sığ ve kalpsiz görünüyor. O yüzden kızma bana ama çok iyi olmuş senin açından, geç olmadan görmüşsün. Senin gibi okumuş, çalışan, kendi ayakları üstüne duran genç bi kız için asla kayıp olmaz böyle biri. Geçmiş olsun tahtalara vur, acın geçip kendine geldiğinde ben nelerden kurtarmışım paçamı diye sevineceksin. Allah hayırlısını versin inşallah..