- Konu Sahibi kendim1987
-
Kesinlikle bu düşüncede olan birisiyle
bir hayat düşünmeyin derim.Okumuş,aklı başında,
ayağı yere basan ,akıllı bir hanımın,cahilce ama inanarak söylenmiş bu sözler karşısında,
o kişilere karşı tavrını almalı ve kendi yolunuzu çizmelisiniz diye düşünüyorum.
Destek alacak bir durumda değilsiniz bence,
asıl desteğe eski sözlünüzün ve ailesinin ihtiyacı var diye düşünüyorum.
sevgiler.
kpss kursuna o kadar paraverdım hanı sözlüm olmasada zaten ıstıyodum ama olursa olur olmazsa olmaz dıyordum bu adam benı koplekse soktu kendımı cok degersiz hissedıyorum offf
o kadar katılıyorum kı sıze memur olmayan ınsanlara ınsan olarak bakmıyolar memur olmazsak aç kalcaz sanıyorlar anlmadım bu nasıl bır iş anlamadım
İşte bazı cahil zihniyeti böyle düşünüyor maalesef.
siz hiç kafanızı takmayın,sevinin ki,daha sözlüyken size kendini göstermiş,
nadir söylediğim şeyi size net söylüyorum,
kesinlikle ayrılın bu insanlardan,evlilik maddiyat üzerine kurulmaz.
dediğim gibi psikolojinizi bozmayın sakın,hayatınız boyunca bu tür bencil insanlarla hep karşılaşacaksınız,güçlü olmalısınız ki en ufak bir rüzgarda yıkılmamalısınız.
Sizce kalkabılır mıyım bunun altından kendımı kullanılmıs hıssedıyorum işe yaramaz hissediyorum
kızlar hepiniz çok haklısınız ama olmuyor iyi kazanıyorum işimde rahatım memur olarak ya askerıyeye ya egmye gırmek ıstıyorum bunun içinde elimden gelenı yapıyorum benı sevdıgını söyleyıp böyle davranan bır adama nasıl böyle aşık olabıldım gözüm nasıl bu kadar kör olabıldı anlamıyorum Allahından bulsun insnalara güvenım kalmadı ben neşe dolu bır ınsandım herkes imrenırdı ama şimdi dalıp dalıp gidiyorum hiç bir şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?