Memurlara rapor yasağı

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
merhaba kk üyeleri,
Ohal den dolayı şuan memurlara rapor almak konusunda bir kısıtlama var mı, yakın zamanda rapor kullanan var mı? Bahsettiğim 3 gün gibi kısa süreli bir rapor

Ben geçen ay almıştım 2 gün. Sıkıntı olmadı. Gerçekten hastaydım ama. Keyfi alacaksanız vermeyebilirler.

Ohalin ilk zamanlari vardi ama artik bikac aydir yok.hastaneden almanz lazm aile hekimi vermeyebiliyor

Gerçekten hasta olana, istirahat ihtiyacı olana, işe gidemeyecek durumda olana rapor verilir. Keyfi rapor istemek de , rapor vermek de suçtur, doğru değildir bana göre.

merhaba kk üyeleri,
Ohal den dolayı şuan memurlara rapor almak konusunda bir kısıtlama var mı, yakın zamanda rapor kullanan var mı? Bahsettiğim 3 gün gibi kısa süreli bir rapor
Ben hafta başında 3 gün kullandım.
Seminer zamanı da malum ohal vardı.orda da 1 hafta almak zorunda kaldım.sıkıntı olmadı

ben memur degilim.ama is nedeniyle saglik ocagina rapor almaya gittigmde rapor vermediler.memurlarada vermiyoruz.yalnizca ozel hastaneden aliniyor rapor dediler.ozel hastaneden almayi deneyin belli.ucret karsiliginda veriyolar istediginiz surede raporu.

Size vermemek için öyle demişler. Rapor veriliyor şu anda sıkıntı yok.

arkadaşlar,grip olmama rağmen gittiğim doktor 1 günlük o da bugünlük rapor verdi.İstanbul Anadolu Yakasında önerebileceğiniz doktor var mıdır?Yarın nasıl işe gidebilirim ki karda kışta bide

Raporlarda sorun yok.rapor vermeyi sevmeyen doktorlar yeni careyi ohalde buldu sadece. Daha yeni arkadasim aldi cok agir hastaydi ambulansla acile gitti o kadar doktor israrla vermemis. Serumu yedin zaten sabaha iste ne olacak ki gibi bir tepki vermis.
Sabah polikinlik doktoru direk yazmis vermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…