benim bilgime göre çocuk 1 yaşına gelinceye kadar istediğin zaman alabiliyorsun.en neti yönetmeliğe bakmakMemuriyette doğum izni bitince 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı var.Peki bu izni mesela 1 ay veya 2 ay çalışıp talep edebiliyor muyuz yoksa doğum izni biter bitmez mi istemeliyiz bilen var mı acaba?Bebeğime bakan bir bayan var,bazı şartlarımız uymuyor,ben çalışmaya başlayınca bunları başkasını bulamazlar hemen deyip kabul ettirmeye çalışırsa endişem var.Böyle bir durumda yerine birini bulana kadar ücretsiz izin alma hakkım var mı?
doğum izninizin bittiği tarih itibariyle 2 yıl içinde ister tamamını ister parça parça kullanabilirsiniz 2 yılın sonunda kullanmadıklarınız yanar diye biliyorum
doğum izninizin bittiği tarih itibariyle 2 yıl içinde ister tamamını ister parça parça kullanabilirsiniz 2 yılın sonunda kullanmadıklarınız yanar diye biliyorum
Memuriyette doğum izni bitince 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı var.Peki bu izni mesela 1 ay veya 2 ay çalışıp talep edebiliyor muyuz yoksa doğum izni biter bitmez mi istemeliyiz bilen var mı acaba?Bebeğime bakan bir bayan var,bazı şartlarımız uymuyor,ben çalışmaya başlayınca bunları başkasını bulamazlar hemen deyip kabul ettirmeye çalışırsa endişem var.Böyle bir durumda yerine birini bulana kadar ücretsiz izin alma hakkım var mı?
çalışıp tekrar alan arkadaşlarım var ordan biliyorumyanılıyorsun canım parça parça olmaz
Memuriyette doğum izni bitince 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı var.Peki bu izni mesela 1 ay veya 2 ay çalışıp talep edebiliyor muyuz yoksa doğum izni biter bitmez mi istemeliyiz bilen var mı acaba?Bebeğime bakan bir bayan var,bazı şartlarımız uymuyor,ben çalışmaya başlayınca bunları başkasını bulamazlar hemen deyip kabul ettirmeye çalışırsa endişem var.Böyle bir durumda yerine birini bulana kadar ücretsiz izin alma hakkım var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?