- 13 Mart 2015
- 4.266
- 7.883
- 358
Merhaba kızlar
Ben de bu soruyu araştırırken denk geldim
Devlet memuruyum
Doğum sorası 2 sene ücretsiz iizn kullanmak istiyorum kesinlikle
Ama bu izin meselesi idarecilere mi bağlı
Yoksa direkt devletin verdiği hak olarak kendi isteğimle kullanabiliyor muyum?
gizzem
Memuriyette doğum izni bitince 2 yıla kadar ücretsiz izin hakkı var.Peki bu izni mesela 1 ay veya 2 ay çalışıp talep edebiliyor muyuz yoksa doğum izni biter bitmez mi istemeliyiz bilen var mı acaba?Bebeğime bakan bir bayan var,bazı şartlarımız uymuyor,ben çalışmaya başlayınca bunları başkasını bulamazlar hemen deyip kabul ettirmeye çalışırsa endişem var.Böyle bir durumda yerine birini bulana kadar ücretsiz izin alma hakkım var mı?
Merhaba kızlar
Ben de bu soruyu araştırırken denk geldim
Devlet memuruyum
Doğum sorası 2 sene ücretsiz iizn kullanmak istiyorum kesinlikle
Ama bu izin meselesi idarecilere mi bağlı
Yoksa direkt devletin verdiği hak olarak kendi isteğimle kullanabiliyor muyum?
gizzem
Teşekkür ederimİdarenin söz hakkı yok, tamamen memura bağlı.
Teşekkür ederimKimse önüne geçemez
Aaa selam nickin değişmiş görmüyodum bi süredir tekrar geri gelmene sevindim bebeğin hayırlı olsun :)Teşekkür ederimBen guistizia hatırladın mı
Heryerden çıkıyorum :)
Amin canım benim , geleli çok olmadı zatenAaa selam nickin değişmiş görmüyodum bi süredir tekrar geri gelmene sevindim bebeğin hayırlı olsun :)
Öyle bir şey yok; ücretli izin bitiminden sonra iki yıl süresince ne zaman istersen alabilirsin, ocak ayında doğum yaptım temmuz ayında ücretsiz izine ayrıldımCanım analık izni biter bitmez ücretsiz izin hakkın başlıyor evet ama bir gün bile çalışsan talep edemiyorsun istersen bir kaç ay rapor al benim 4 aylık iznim bitti 2 ay rapor aldım yıllık izin derken 8 ayı buldu iki yılın içinden raporlu günleri ücretli izinleri çıkarıyorlar kalan süre kadar ücretsiz izin alabiliyorsun canım
Oluryanılıyorsun canım parça parça olmaz
S Spizella selam tekrardan nasılsın?
Kardeşim mesaj atmış da en pahalı kaliteli süt sağma Makinesi varmış
Kullanmak ister misin falan demiş de
İçime sinmedi
Ve internetten araştırdım
Pek bi yararı yok
Sanırım zamansızlık için çare
Ve bebek emmeyi reddederse tarzı sebepler
Sen kullandın mı?
Gerek görmedim şimdilik
Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Sağol canım teşekkürlerher gun kullanıyorum.
bence çok yararlı bir icat
1) ilk başta sütün çok oluyor, geceleri falan üstün sırılsıklam oluyor sütten. göğüsler şişiyor acıyor, boşaltman gerekiyor. yoksa mastit olunuyor.
2) mesela benim bebeğim 7 günlükken gece sarılık için hastanede kaldı. 3 saatte bir süt sağıp poşetleyip getirin dediler hemen sağıp gece gündüz götürdük.
3) şu an bebeğim kilo problemi yaşadığından mamaya başladık, mama verdiğim öğünlerde sütümü sağıyorum poşetleyip buzluğa atıyorum.
4) sütün azalır gibi olduğunda ve bebek az emdiği için artmadığında en iyi yöntem sağmak.
ben de arkadaşımın makinesini kullanıyorum. sadece başlık ve şişeden oluşan yeni bir kit aldım. zaten süt başka yerine temas etmiyor.
bence evde dursun lazım olabilir canım
Sağol canım teşekkürler
Bir de internette şöyle okudum
Normalde bebek emerken sadece göğüs ucu söz konusuyken
Bu pompalar daha geniş alana müdahale etmiş oluyorlar mış
Sarkma
Yara tarzı vb zararı olmaz dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?