- 9 Ağustos 2021
- 15.161
- 51.564
Hakaretlerinizi aynen iade ediyorum.Konuyu sabote etmemek adına daha fazla size cvp yazmayacağım.Üslubunuz da bunu gerektirir zaten.Ya ablacım bilmediğin konularda boş yapıyorsun haddini sen aşıyorsun hadsiz ben mi oluyorum sen kimsin bana had bildiriyorsun . Belli ki kpss ye bile girmemissin ki otel kayıtlarından elenme hakkinda " art niyetliler " tarzı salakça bir izahat getiriyorsun . Ay nefret ettirdi cahil cuhela tayfanin bu ahmakliklari ya
Çok hirslisin sakinleş ve yargı dagitmaya mahkemede devam et çok başarılıysan burada herkes hukuk bilmek zorunda değil zira çok başarılı olsaydın bu kadar hırslı olmak yerine daha nazik kibar olurdun hayat seni yumuşacık ederdi milletin kokusuna virüsüne varana kadar laf eden sözde hukuk mezunuYa ablacım bilmediğin konularda boş yapıyorsun haddini sen aşıyorsun hadsiz ben mi oluyorum sen kimsin bana had bildiriyorsun . Belli ki kpss ye bile girmemissin ki otel kayıtlarından elenme hakkinda " art niyetliler " tarzı salakça bir izahat getiriyorsun . Ay nefret ettirdi cahil cuhela tayfanin bu ahmakliklari ya
Çok hırslı değilim mesleki olarak gerginim ve bu gerginligimi burda senin gibi gereksizler üzerinden atıyorum iyi birşeye vesile oluyorsun yaniÇok hirslisin sakinleş ve yargı dagitmaya mahkemede devam et çok başarılıysan burada herkes hukuk bilmek zorunda değil zira çok başarılı olsaydın bu kadar hırslı olmak yerine daha nazik kibar olurdun hayat seni yumuşacık ederdi milletin kokusuna virüsüne varana kadar laf eden sözde hukuk mezunu
Cirkinlige cirkinlikle cevap vermek mi doğru olan, yoksa benim karakterim buna uygun degil diyebilmek mi?Bence haklılar dedikten sonrasını okumadım inan. Kendimi normal olana normal cümlelerle savunuyorum kimsenin üstüme gitmeye de hakkı olduğuna inanmıyorum saygısız olanı normal goruyosaniz saygısız cevabı da görmek absürt olmamalı (biri çirkin kkukusu hiv virüslü demiş bunu hakli bulduğunuza göre pes)
Hadi güle güle . Bundan sonra da bilmediğin konular hakkında konuşma .Hakaretlerinizi aynen iade ediyorum.Konuyu sabote etmemek adına daha fazla size cvp yazmayacağım.Üslubunuz da bunu gerektirir zaten
PekiHadi güle güle . Bundan sonra da bilmediğin konular hakkında konuşma .
o donem erkek arkadasımla 2 kere farklı zamanlarda başka şehire gittiğimizde tamamen cahillik işte aynı odada kalmıştık. Sabaha kadar sohbet etmistik
Malsın diye yorumladımÇok hırslı değilim mesleki olarak gerginim ve bu gerginligimi burda senin gibi gereksizler üzerinden atıyorum iyi birşeye vesile oluyorsun yani
Senin kadar değil .Malsın diye yorumladım
HaklısınSenin kadar değil .
Kızzz ağzın sulana sulana dedikodu mu arıyorsun valla geç kaldın çocuk uyandıYa bari yalan söylemeAteşle barut yan yana duramayacağını herkes biliyor
Dedikodu değil yüzüne söylüyoruz. Git komisyon üyeleriyle kocana söyle sohbet ettik sabaha kadar diye. Biz yemiyoruzKızzz ağzın sulana sulana dedikodu mu arıyorsun valla geç kaldın çocuk uyandı
Kızzz ağzın sulana sulana dedikodu mu arıyorsun valla geç kaldın çocuk uyandı
Dedikodu değil yüzüne söylüyoruz. Git komisyon üyeleriyle kocana söyle sohbet ettik sabaha kadar diye. Biz yemiyoruz
Farz et ki seviştim bunu senden saklayacagimi utanacagimi mi sanıyorsun sana galiba yalan borcum olduğunu düşündün, neden?Bir şey de yapmadık yorgunduk direkt uyuduk dese daha fazla inanırdık oysaki.
Sabaha kadar sohbet inandırıcı değil
Farz et ki seviştim bunu senden saklayacagimi utanacagimi mi sanıyorsun sana galiba yalan borcum olduğunu düşündün, neden?
Tamam seviştim rahatladın mi meselaEvet utanıyorsun saklıyorsun yalana başvuruyorsun.
Farz etmeme gerek yok sevişmişsin çatır çıtır hem de bir kaç kere bir kere de değil :)
Utanıyorsun strese giriyorsun konu açmışsın.
Tamam seviştim rahatladın mi mesela