memuriyet , okb yardım edin nolur çok kötüyüm

Elbette. Bir herif için memuriyetinden oldun değer miydi be kızımmm şimdi kal öylece diyorlar hem de

Muhittin Topalak from Kazlıçeşme, kill him

İşyeri bizi hep kadınlı erkekli göreve gönderir, otelde kalırız. Atarlarmis bizi aynı otelde kalıyorsunuz diye
Eee bilemem bacım ne işin vardı kadınlı erkekli görevde

Vallaha onu bunu bilmem ama tedavi olmazsan bu takıntı sarmalın herşeyin etrafını çevirecek ve takmadığın birşey kalmayacak gibi duruyor.

Bu kadar takıntılı bir insanın e-nabıza düşecek şekilde dümdüz hastanelerde gebelik testi vermesi ayrı bir sorun. Bizim samanımızda e-nabız yoktu ama yaptırma ihtiyacı duyduğumda özel lablarda (hastane değil) yaptırırdım ben. Bu kadar sık bir şekilde gebelik testi gören bir aile hekimi ne oluyor diye sizi aramalıydı. Aile hekimliğinin amacı bu değil midir? Testi bu kadar kolay nasıl yapıyorlar peki?

Devlet memuruyum a kadro, memuriyetten sonra erkek arkadaşlarımla tatillere gittim ve 4 sene sonra unvanımı aldığım kadroya atandım, ki o kadroya atanırken de güvenlik soruşturmasının babası yapılır.

Otel kaydı sorun olmaz da o kadar test yaptırdığını farketsem soruşturmayı yapan memur olarak bu kızın psikolojik sorunları mı var diye düşünürdüm kesin.

Sağlık kayıtlarına da bakılır diye düşünüyorum yoksa kişilerin görevlerini yapmaya engel rahatsızlıkları olup olmadığını nerden anlayacak insanlar, şizofreni gibi.

Lütfen tedavi olun.

Hayır canım devlet senin cinsel hayatına bakmaz, umursamaz. Güvenlik soruşturması terör vs olaylar için bakılır.
Ancak bu şekilde çalışmak seni çok yıpratır öncelikle tedavi alman daha faydalı olur senin için.

Lütfen tam anlamıyla tedavi olmadan çalışmaya başlamayın
Çocukların ne suçu var bu şekilde sizin afedersiniz ama kendinize hayriniz yok çocuklarımıza ne verebileceksiniz
Ne demek otelde kalmadım ama ya kaldiysam ? Bu cümle beni şok etti yani okb falan değil daha ileri bence durum inşallah anlasilirda önce tedavi olursunuz
Onca gebelik testine erinmeyip tedaviye erinmeniz ayrı bir ironi ne diyeyim
Bunu hem sizin hem yavrularımızın iyiliği için diliyorum tedavi olmadan iyileşmeden atanamazsiniz inşallah

Burda ne dersek diyelim sizi tatmin edemeyecektir dolayısıyla bu konunun muhattabı bir psikologdur

İdrar testi dururken neden kan verip durdun ki?

Ayrıca atanmak için önce KPSS şart, biliyorsun değil mi?

Benim de takıntılarım var lütfen tedavi ol seninkisi çok fazla.

Burada herkes birleşse tek ağızdan tek cümle de yazsa sen ikna olmazsin. Psikiyatriden başka yolu yok bunun. Git tedavi ol.

Ha otelde kalmadın bile ve acaba kaldım mı diye mi düşünüyorsun… Aman Allahım, arkadaşım sen hemen bir uzmana gitmelisin. Ben de kaldın ve kuruntu yapıyorsun sandım

bu sene atandım ve otel kaydı vs güvenlik soruşturmasıyla alakası yok hiçbir sorun çıkmıyor rahat olun ama ileri derece okb hastasıysanız öncelikle bunu atlatmaya bakın bu daha büyük sorun bence

Güvenlik soruşturmasının ne için yapıldığını hepimiz biliyoruz. Terör örgütleriyle bir bağlantınız yoksa korkmayın.

Şimdi siz ya bağlantım varsa diye de kafaya takarsınız. Keşke yazmayaydım.

10 tane gebelik testi olmasını sorun ederler mi bilmiyorum da
Bence siz gidip bir doktordan randevu alın ve tedavi olun öncelikle
Geçmiş olsun

Otel ne alaka ya. Normal bir insan otelde kalmıyor mu? Her otele giden fuhuş mu yapıyor. Ben tatil için ameliyat için şunun bunun için defalarca şehir dışına çıktım ve çoğunda otelde kaldım. Ve memuriyetime de engel olmadı. Oteller, gelenler arasında aranan şahıs var mı yok mu onu polise bildirmek için kayıt alır. Kan testi meselesine gelince onun da bir sorun olacağını düşünmüyorum. Devlet zaten geniş çaplı bir araştırma yapıyor guvenlik soruşturmasında. Fuhuş vb konularda şüphe duysalar zaten e nabizdaki kan testine ihtiyaç duymayacak kadar veri toplamalari mümkün.

Şeriatla yönetilen bir ülkede yaşamıyoruz yaptıklarının hiçbiri kanunen suç değil. Otele de gidebilirsin ayrıca her otele giden o amaçla mı gidiyor? Gebelik testi de yaptırabilirsin çocuk sahibi olmak için evlilik şartı yok. Ben de okb sıkıntısı çektim bir dönem. Tabi sizinki kadar değildi ama. Acilen psikiyatristen destek alın, inanın tedavinizi olunca kuş gibi hissedeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…