- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
-
- Konu Sahibi lavantam111
Cinsel hayatla ne alakası var memuriyetin ? Üniversitede bi arkadaşım siyasi bir topluluğun başkanıydı polis oldu. Güvenlik soruşturmasında öyle didik etmiyorlar, emniyetikinde bile bir iki komşuya muhtara falan giderler sorarlar, terör bağlantısı, sabıkası falan var mı ona bakarlar.Evet ama gebelik testi sayısı ilişkinin aynı insanla mı farklı insanlarla mı olduğuna dair bir bilgi vermez heralde. O yüzden çok sallamazlar diye düşünüyorum. Arkadaşı neden geçememiş acaba soruşturmayı.
Hayatı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz, psikolojik bir destek alın.keşke bu kadar peşin hükümlü olmasaydınız . Zor durumda oldugumu belirtmiştim .
Feto falandır kesinsordum ama söylemedi malesef
Cinsel hayatla ne alakası var memuriyetin ? Üniversitede bi arkadaşım siyasi bir topluluğun başkanıydı polis oldu. Güvenlik soruşturmasında öyle didik etmiyorlar, emniyetikinde bile bir iki komşuya muhtara falan giderler sorarlar, terör bağlantısı, sabıkası falan var mı ona bakarlar.
Ben de bakacaklarini düşünmüyorum. Ama ayni kisiyle normal bir iliskisi olan insan davranisi degil bu normaldeEvet ama gebelik testi sayısı ilişkinin aynı insanla mı farklı insanlarla mı olduğuna dair bir bilgi vermez heralde. O yüzden çok sallamazlar diye düşünüyorum. Arkadaşı neden geçememiş acaba soruşturmayı.
Ona bile bakmıyorlar bu ülkede sekse ulaşım zor bir sürü erkek eskorta gidiyor otellere. Kimi alacak bu devlet o zamanCinsel hayatla alakası yok. Benim bildiğim tek sorun fazla sayıda kişiyle otel kaydı bulunması fuhuş şüphesi yaratıyor o da 3-5 kişi sorun olmaz yani :)
Fuhuş şüphesi yaratması ile fuhuştan hüküm yemesi çok ayrı şeyler.Cinsel hayatla alakası yok. Benim bildiğim tek sorun fazla sayıda kişiyle otel kaydı bulunması fuhuş şüphesi yaratıyor o da 3-5 kişi sorun olmaz yani :)
Artı ömür boyu hangi birimizi kontrol edeceklerPekiii diyelim ki soruşturmayı geçtin atandın, her ctesi otellerde fındık kırdın… bu durumda seni atmaları mı gerekiyor sana göreyüz kızartıcı suç işlemenin cezası var çünkü
Bak ben gittim bir şey olmadı beni aldılar sakin ol ahahahahha
Sen karşı cinsle nikahsız otele gitmişsin bam bam bam elendin çıkArtı ömür boyu hangi birimizi kontrol edecekler
Aile bireylerinden biri malum siyasi olaylara karışmıştır o yüzden söylemek istemiyodursordum ama söylemedi malesef
Hayır bir de öğretmen yani. Kritik bir yerde sürekli güvenlik soruşturması yapılıyor o zaman napsın bu millet sevişmesin mi. Hem kvkk ya da aykırıdır diye tahmin ediyorum sen otelde takılmışsın kardeşim hop nereye denmesiArtı ömür boyu hangi birimizi kontrol edecekler
keşke bu kadar peşin hükümlü olmasaydınız . Zor durumda oldugumu belirtmiştim .
Sen xx, geçen hafta x otele gitmişsin bir adamla, seni kamudan men ettik, yaktın memuriyeti emekliliği bir herif içinSen karşı cinsle nikahsız otele gitmişsin bam bam bam elendin çık
İşyeri bizi hep kadınlı erkekli göreve gönderir, otelde kalırız. Atarlarmis bizi aynı otelde kalıyorsunuz diyeSen xx, geçen hafta x otele gitmişsin bir adamla, seni kamudan men ettik, yaktın memuriyeti emekliliği bir herif içinmi diyecekler?? Ama ama atanmayı beklemiştim ben bunun için ühüüü. Hiç güleceğim yoktu ya