memuriyet , okb yardım edin nolur çok kötüyüm

Cinsel hayatla ne alakası var memuriyetin ? Üniversitede bi arkadaşım siyasi bir topluluğun başkanıydı polis oldu. Güvenlik soruşturmasında öyle didik etmiyorlar, emniyetikinde bile bir iki komşuya muhtara falan giderler sorarlar, terör bağlantısı, sabıkası falan var mı ona bakarlar.

keşke bu kadar peşin hükümlü olmasaydınız . Zor durumda oldugumu belirtmiştim .
Hayatı kendi kendinize zorlaştırıyorsunuz, psikolojik bir destek alın.
Hamile kalmak istemiyorsanız bu kadar korkuyorsanız da sevişmeyin kesin çözüm
Hiçbir korunma yöntemi de %100 güvenilir değil sonuçta.
Evrene hangi enerjiyi yollarsanız onu üzerinize çekersiniz.

Offf otel kaydına bakılmıyor. Yani MİT’e falan başvurmayı düşünüyorsan bilemem ama yani karşı cinse sekse düşkünlüğü var mıdır diye bakıyorlardır MİT için de.

Bak bu ülkede bekar erkeklerin geneli otelde ya sevgilisiyle ya da eskortla takılıyor. Eğer ona baksalardı erkek memur olmazdı kamuda. Sakin ol. Otel kayıtlarına bakılmıyor.

Güvenlik soruşturması geçmeyenler de yalan söylüyordur ya fetö geçmişleri vardır, ya eylemlere katılmışlardır ya da sınavı kazanamamışlardır. Onlara inanma

İşin içinden biriyim rahatlat kendini bir şey olmaz

Cinsel hayatla alakası yok. Benim bildiğim tek sorun fazla sayıda kişiyle otel kaydı bulunması fuhuş şüphesi yaratıyor o da 3-5 kişi sorun olmaz yani :)

Ben de bakacaklarini düşünmüyorum. Ama ayni kisiyle normal bir iliskisi olan insan davranisi degil bu normalde

Cinsel hayatla alakası yok. Benim bildiğim tek sorun fazla sayıda kişiyle otel kaydı bulunması fuhuş şüphesi yaratıyor o da 3-5 kişi sorun olmaz yani :)
Fuhuş şüphesi yaratması ile fuhuştan hüküm yemesi çok ayrı şeyler.
Adli sicil kaydında TCK'nın 227. maddesinde düzenlenen fuhuş suçundan ceza alması lazım.

Sen çocukları eğitebileceğine emin misin? Öğretmen olmak başka, eğitebilmek başka bir şey.. şu şekilde öğretmenlik yapsanız çocukların hayatına ne kadar dokunabilirsiniz. Yaşadığınız cinsellik ,gebelik testleri kimseyi ilgilendirmez. Bunlara da bakmazlar. Takıntılarımız için tedavi olun.

Atanamamaktan kaynaklı neye saracağını şaşırmış gibisin. Allah erkek arkadaşına sabır versin. Onun yerinde olsam beynimi kemirirsin diye hiç yatmazdım seninle. Bak burada mantık sınırları içerisinde düşünen herkes tedavi olman gerektiğini söylüyor. Lütfen dikkate al. Pazartesi ilk işin psikiyatriye gitmek olsun. Ve bu yazdıklarını doktora anlat.

keşke bu kadar peşin hükümlü olmasaydınız . Zor durumda oldugumu belirtmiştim .

Ablacım bak bu yargılama değil, kendi iyiliğin için de. Defalarca gebelik testi yaptım diyorsun. Tonla para, zaman, hem kendi zamanini harciyorsun hem hastanenin, kan da veriyorsan canına yazık. Şimdi de oturdum kafaya bir şeyler taktım onu kafamda evirip çeviriyorum düşünüyorsun. OKumuş etmiş bir insansın, cahil değilsin her şeyden önce kendin için iyileşmek istemelisin bu şekilde yaşamak çok zordur eminim. Konuya gelirsek, belki 1. sınıflara düşeceksin, onların önünde de acaip hareketler yapabilirsin farkında olmadan, bu şekilde çocuklara zararın olabilir. Ne olursa olsunçalışmaya başlamadan önce kafanı temizle derim. Bol şans dilerim.

Sen karşı cinsle nikahsız otele gitmişsin bam bam bam elendin çık
Sen xx, geçen hafta x otele gitmişsin bir adamla, seni kamudan men ettik, yaktın memuriyeti emekliliği bir herif için mi diyecekler?? Ama ama atanmayı beklemiştim ben bunun için ühüüü. Hiç güleceğim yoktu ya

İşyeri bizi hep kadınlı erkekli göreve gönderir, otelde kalırız. Atarlarmis bizi aynı otelde kalıyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…