- 15 Şubat 2012
- 55
- 2
-
- Konu Sahibi Cadiyimcadi
79la atanırsın bence.. burdaki sonuçlara göre baya da iyi yerler olabilir.. ya keşke düşse bu kadar puanlar..
bence de 79 puanı kesin kullan kasımı beklemek çok zor geliyor bana neresi olsa seviniriminş bol kadro açılır çakılı kadro falan da dinlemiycem bi yerleşeyim ilerisini sonra dşünürüm
bol şans.. çakılı kadrolar daha düşük puanlarla alım yapıyorlar zaten.. ya ama sanırım 2010da sınava giren çok.. bizdekilerde de kopya olmuş mudur bilmem ama puanlar da yükselmiş sanki.. yine de tam bilgim yok moral bozmak istemem ama çok umutlu değilim ben yine de.. tercih yaparımm ama..
al benden de o kadar sınavda bile gereken özeni göstermedim 2 senede bir olmasa içim yanmayacak ama çok vakit kaybettirdi ben de yapamadım özelde kasımda çıktım işten yalpalaya yalpalaya çalışıyorum bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin şu son ay çalışma azmi versin zihin açıklığı versin :))benim de içim gidiyo haziran atamasına.. bana 2010da çok dediler iyi değerlendir diye ama ben burnumun dikine gittimm
ille özel sektör dedim özelde de yapamadım.. şimdi çalışıyorum bakalım
hayırlısı olsun hepimiz için...
bende de istediğim netler yok henüz denemelerden mi bilmiyorum en fazlaa 78 aldım.. daha konularım bitmedi falan.. sıkıntılı bakalım.. gönlümüze göre olsun inşallah.. kimse işsiz kalmasa keşke de yapacak birşey yok.. ücretler de düşük özelde.. yani geçen sene çalıştım en son düşüktü bence.. bitse şu sıkıntı atansak da kurtulsak....al benden de o kadar sınavda bile gereken özeni göstermedim 2 senede bir olmasa içim yanmayacak ama çok vakit kaybettirdi ben de yapamadım özelde kasımda çıktım işten yalpalaya yalpalaya çalışıyorum bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin şu son ay çalışma azmi versin zihin açıklığı versin :))