• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memur olanlar bakabilir mi :/

minie_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
13
0
6
34
Kırıkkale
ben bu yıl kpss orta öğretime gircem.75 yada 80 puan alırsam atanabilir miyi. düz lise mezunuyum tercihler neye göre nasıl yapılır hiç bir bilgiç yok bana yardımcı olur muusunz

düz lise mezunu o puanla atanman imkansız tatlım. 90 üstü bir puan alman lazım:31:

ben bu yıl kpss orta öğretime gircem.75 yada 80 puan alırsam atanabilir miyi. düz lise mezunuyum tercihler neye göre nasıl yapılır hiç bir bilgiç yok bana yardımcı olur muusunz

Çok zor o puanla atanman sana tavsiyem açıköğretimden bir bölüm okuyup önlisans ya da lisanstan kpssye girmen 80 puanlara kadar düştü son atamalar

Bilgisayar tekn.ve programlama mezunuyum,bu yıl KPSS ye girmek istiyorum acaba en az kaç puan alınmalı ve hangi bölümler tercih edilebilir acaba bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

canım ozaman 85i garantilemen lazım.

hazır sizi bulmuşken,hangi meslekler seçilebiliyor bilginiz var mı :)
85 almak için 120 sorunun kaçını doğru yapmak gerek ki acaba . çok soru sordum kusura bakmayın :1:

hazır sizi bulmuşken,hangi meslekler seçilebiliyor bilginiz var mı :)
85 almak için 120 sorunun kaçını doğru yapmak gerek ki acaba . çok soru sordum kusura bakmayın :1:

canım tercihlerde memur yada vhki olarak geçiyor genelde tabi başka bölümlerde var. yani 80 net yapman gerekir diye hatırlıyorum yani 3 deyanlış olsa diye hatrılıyorum .standart sapmalar falan var değişiyor bazen puan o yüzden net bir şey söyleyemiyorum canım ben 90 net yapmıştım ama 6 yanlışım vardı galiba. ama arkadaşım daha az net yaptı bana yakın puan aldı standart sapmadan dolayı.

Eğitim fakültesi lisans mezunuyum. Branş olarak az alınan bir bölüm okudum. Eşimin işi gereği eş durumundan büyük şehirlerde çalışabileceğim kurumlar hangileri? P3 puanıyla eş durumundan kolay tayin olacağım kurumlar neler bilgisi olan var mı?

Lise mezunu atanabilmen imkansız ben ünw mezunuyum 89 la atandım 2012 ilk atamada en azından önlisans bölüm bitir o şekilde gir bence

Back