• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorial şişlide tüp bebek doktoru?*

galatasaray3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
166
130
33
arkadaşlar herkese merhaba yeni üyeyim ,tüp bebek için memorialde karar kıldım ön görüşme yaptım birkaçgün sonra tedavim başlayacak ama dr um belli değil lütfen öneride bulunun,,semra hanım çok yoğun onun dışında kimi önerirsiniz,cevaplayana arkadaşlara çok teşşekür ederim

arkadaşlar herkese merhaba yeni üyeyim ,tüp bebek için memorialde karar kıldım ön görüşme yaptım birkaçgün sonra tedavim başlayacak ama dr um belli değil lütfen öneride bulunun,,semra hanım çok yoğun onun dışında kimi önerirsiniz,cevaplayana arkadaşlara çok teşşekür ederim
Hayırlı olsun arkadaşım tedavin bende ilk başta şişli merialde başlayacaktım ama sırf şu yoğunluk olayından dolayı başlamadım. İnşallah güzel bir doktora denk gelirsin ve güzel sonuçlar alırsın

şu sayfada arkadaşlar sana daha yakından yardımcı olabilirler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-tup-bebek-merkezinde-tedavi-gorenler.658731/

çok teşşekürler,evet ama malesef iyi merkezler yoğun oluyor,hepimiz için inşallah hayırlısı olur,ama inan çok memnun kaldım daha önce gittiğim meşhur merkezde bu kadar ilgi ve dataylı incelemeleri memnun etti

Back