Çok teşekkür ediyorum.. Bende sizinle alışveriş yapmaktan çok memnun oldum.. Yine beklerim .. Güzel günlerde giyilsin inş@Abda ile güzel bir alışveriş yaptık 3 ürün alıp 3 de hediye alan var mıdır acaba benden başkaBol ilgi hızlı gönderi güvenli alışverişin tam adresi adba nin Butigi uğramadan geçmeyin
Aşkolsun tabiki soracaksın tatlım..ben olsam bende sorardım...tekrar görüşmek üzere...iyi günlerde kullanılsın inşadba dan aldığım ürünler bugün geldi,çok memnun kaldım.
Ayrıca satın alma süreci boyunca bana ve benim bitmek bilmez sorularıma sabırla yanıt verdiği için tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Düşünüp yanına bir de hediyeler eklemiş. Güvenle alışveriş edebilirsiniz kendisinden :)
Canim urünleri beğenmene ve memnun kalmana çok sevindim.yasemincc 'den aldığım ürünler çok memnun kaldım.. fiyatlar o kadar uygun ki buna rağmen indirim yaptı ve tertemiz nerdeyse sıfır mis gibi kokulu ürünler geldi.. çok teşekkür ediyorum kendisine
ptt isme yatırabilirler canımmrb kızlar bır sey sormak ıstıyorum.acaba hesap no verılmeden de(esım ızın vermıyor) parayı baska yere yatırma yontemı var mı?ne olur cvb yazın.
Çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzereselam hanımlaradba ile alışveriş yaptık.ürünleri söylediği gibi çok güzeldi ve bana 2 ürünü hediye olarak hediye paketinde yolladı.dürüstlüğü ,cömertligi ,ilgi,alaka gerçekten harika .kargomu aynı gün yolladı beni madur etmedi.tavsiye ediyorummmmmm.
ay çok teşekkür ederim, mutlulukla kullanmanızı dilerim canımbendimahi hanımdan aldığım ürünler bugün elime ulaştı.hepsi pırıl pırıl.kendisine bir kez de buradan tesekkur etmek isterim.
Guzel yorumun icin tekrar tesekkur ederim canim. Urunleri begenmene cok sevindim. Ayrica ben tesekkur ederim alisveris boyunca gostermis oldugun anlayisin icin. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle.HBB nickli arkadaştan alışveriş yaptım ve çok menmun kaldım gönderdiği ürünler sıfır gibi hepsi ayrı ayrı özenle paketlenmiş ve bol hediyeliydi ayrıca kendisi çok anlayışlı ,sabırlı ve dürüst biri kendisine burdan çok teşekkür ediyorum
SİZLERİDE GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN TEK ADRESİ HBB BUTİĞE BEKLERİZ
duygular karşılıklı cnm bende çok teşekkür ederimMerhaba hanimlar
adba arkadasla yaptigimiz alisveristen cook memnun kaldim
Basindan oylesine girdigim bitbazari topiginden alisveris yaparak ciktim..sagolsun birbirinden yeni urunler gonderdi...ayrica aldigimdan fazla da hediyesi geldi...
Alisveris boyunca sordugum butun sorulara sabirla cevap verdi...yine alacak olsam yine onu tercih ederdim..
Hersey icin tesekkurler canim...