Umarım bu sayfada güzel alışverişler yaşanır.
Alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız üyelerin adlarını yazın..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/beyzaapla.691749/ Çok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim .Umarım bu sayfada güzel alışverişler yaşanır.
Alışveriş yaptığınız ve memnun kaldığınız üyelerin adlarını yazın..
Guzel yorumun ve gonderdigin urunler icin cok tesekkur ederim canim hepsi cok guzel. Gonul rahatligi ile buse67zeynep hanimla alisveris yapabilirsiniz hanimlar.HBB ile alışveriş bir başka oluyor yine süper ürünler yine süper ötesi kendisine burdan çok çok teşekkür ediyorum şiddetle tavsiye ediyorum...
Tesekkur ederim canim. Tekrar gorusmek dilegiyle.teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim güle güle kullan inş. seni tanıdığıma çok menmun oldum dilerim bu alışverişimiz sürekli devam eder tekrardan görüşmek dileğiyle sevgiler...
Beğenmenize çok sevindim ben teşekkür ederim
merhaba ben bu siteden ilk satısımı yaptım ve çok memnun kaldım ürünü önce kargoladım kargo takıpı üyeye verdikten sonra karşı taraf bana ücreti yatırdı. şuan ev aletleri ile ilgili bir ürün satıyorum alıcının birisi karsı ödemeli olarak göndermemi istedi benim için sorun değil ben ürünün arkasındayım ama sizlere iki sorum var
birincisi kapıdan ödemeli olunca ek ücret ödeyecek mi karsı taraf ya da ben ?
ikincisi diyelim ki karşı taraf ürünü hiç kargoya gidip almadı ürün tekrar ptt ile bana geri geldi diyelim bütün kargo masrafları bana mı ait ? çok riskli bir durum değil mi ?
merhaba ben bu siteden ilk satısımı yaptım ve çok memnun kaldım ürünü önce kargoladım kargo takıpı üyeye verdikten sonra karşı taraf bana ücreti yatırdı. şuan ev aletleri ile ilgili bir ürün satıyorum alıcının birisi karsı ödemeli olarak göndermemi istedi benim için sorun değil ben ürünün arkasındayım ama sizlere iki sorum var
birincisi kapıdan ödemeli olunca ek ücret ödeyecek mi karsı taraf ya da ben ?
ikincisi diyelim ki karşı taraf ürünü hiç kargoya gidip almadı ürün tekrar ptt ile bana geri geldi diyelim bütün kargo masrafları bana mı ait ? çok riskli bir durum değil mi ?
parayı yatırmadan ürün gönderme sakın.. daha önce burada çok dolandıranlar oldu, sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın ama önce ücret yatırılır sonra ürün yollanır...
ptt kapıda ödemeli için ek ücret alıyor... birde ürün gönderirken 3 tl gönderim ücreti kesiyor..
karşı taraf ürünü teslim almazsa sana geri gelir ve kargo parasını sen ödersin..
Çok memnun oldum beğenmene cnm.. İyi ve mutlu günlerde kullanılsın inş...adba arkadaşımla çok keyifli bir alış veriş yaptım.. aldığım ürün çok kaliteli ve güzeldi. düşünüp bir de hediye koymuş bayıldım .her şey için çok teşekkür ederim canım. çok memnun kaldım ben senden. herkese de tavsiye ederim .
inşallah tekrar görüşürüz