Memnun oldum, ben bayan beceriksiz..

Hersey daha kotu oldu. Cok buyuk kavga ettik. Esim araba alindigindan beri onunla gidiodu is yerine. Bende bugun dedim ki, pazartesi gununden itibaren kendi arabanla gitte ise, bende hic olmazsa arabamla pratik yapiyim tek basima trafige cikmadan dolaniyim dedim. Sen misin bunu diyen. Anahtari verdi bi daha da senin arabana binmicem dedi . Bnde ben ole bisey mi dedim. Sen nie simdi bole dedin dedim. Ben senle araba suremiorum iste. Tum cesaretimi kiriosun bagiriosun dedim. O da tmm simdi surecez ya gelirsin ya da bi daha o arabaya binmem dedi. Bnde ya ben ne diorum sen ne diosun. Seninle surmicem anlamion mu dedim. O da iyi bi daha da binmem arabana dedi cikti gitti. Al bi kaya nereye dayarsan daya. Ugrasilmaz bunla ya

canım aile arasında olur öyle şeylr.
sen biraz sessiz kal o kendini pişman hissedecektir
ben 22 haftalık hamileyken eşim haksız yere benle tartıştı ve hatta el kaldırdı.
o gün de hastanelik oldum üzüntüden...
yine de hiç ses etmedim...
bi kaç gün sonra suçunu anladı ve bi daha beni üzmedi.

Ah canım ya.. Seninle hiç ilgisi yok.. Bütün acemiler tedirgin olur direksiyon başında. Ben ilk zamanlarımda 10 km ile dahi gitsem iki elimi ayıramıyordum direksiyondan. Allahtan araba otomatik vitesli de bir sorun olmadı o günler.

Ben ilk ehliyet aldığımda erkek kardeşimle alıştırma yapayım demiştim bir defa ama ondan sonra 10 yıl direksiyona elimi sürmedim ben beceremem bu işi diye Üstelik eşin gibi sert tepki bile vermemişti sadece ordan öyle gidilmez buradan böyle geçilmez diye yorumlar yapmıştı bana. İnsan hassas oluyor öyle gergin bir iş yaparken. Yıllar sonra eşimin zorlamasıyla ve desteğiyle sürmeye başladım. Şimdi çok rahatım.

Benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi bağıra çağıra pratik yaptırmaya çalışıyodu bende aman sen öğretme bana bişey yanımda bile durma dedim kardeşimle beraber pratik yapmaya başladık hatta geçen akşam eşimi maçtan almaya gittim gene bağıracakken sus sen dedim ben gayet iyiyim ses çıkaramadı sizde başka biriyle pratik yapın derim eşler bu konuda fazla telaşlı oluyo nedense

Sanki anasının karnından arabayla çıktı kendi.
Sizdede hata var ama neden ilk ters lafında dur demediniz.

Kocalar genelde böyle,, bende araba kullanmayı tam bilmiyorum ama sürdüğüm zamanlarda diyor ki düz yolda gidiyorsun ya araba kullanmayı biliyormuşum :))Erkek kardeşimle çokda rahat sürüyorum....Sanırım anlatmalarında sıkıntı var...
40 yıllık şöför muamelesi yapıyorlar maalesef..
Kesinlikle hevesini kırma canım...Tam gaz devamm..Usta bir şöfor oldugunda bu söylediklerini iletirsin kendisine:)=))

ikinizde alınganmışsınız . O sizin arabanızla gidiyorsa siz de onun arabasında pratik yapın o zaman

:)) allah razı olsun bana eşim ögretti ama babam ögretmeye çalıştıgında birlikte direge sonrada duvara çarpmıştık :)) ama sonra hatasını kabul etti tabi olur bunlaaaaarr hiiiç takma araba kullanmayı ögrendıkten snra hep kullnmk ıstersınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…