Memnun kaldığınız tüy sarartıcı hangisi?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
Merhaba. Ben göbeğimdeki tüyler için tüy sarartıcı kullanmak istiyorum ama en etkili tüy sarartıcı hangisidir bilemiyorum. Vivet, veet, sesu, sally hansen, saten vb. hangisinden memnun kaldınız? :26:

canım ben 15 16 yaşındayken yüzümde kullanıyordum.ve veetten çok memnundum.sonra veet bulamadığım için sesu kullanmıştım.ama o cildimi tahriş etmişti.yani yinede ara sıra kullanmaya devam ettim.ama veette bi sorun yaşamadım.sen soruyu soralı iki ay olmuş ama başkalarınada fikir olur diye yazayım dedim.

bende sesuyu kullandım kollarıma bakalım ne olacak. kullananlar uzatıyo diyolar ama bakalım nasıl etkisi olacak bende...

kollar göbiş sesu:KK70: uzun zamandır kullanıyorum denildiği gibi gürleşme olmadı bende memnunum yani.

ben de hepsini kullandım saten de fena değil..ama onların üstünde yüz de kullanmayın diyor

Bu konuyu açalı o kadar zaman olmuş, hala cesaret edemedim kullanmaya... 1-2 kez sir ağdayla aldım, keşke almasaydım daha da kalınlaştı ve sıklaştı tüyler offff :KK5:

Bu konuyu açalı o kadar zaman olmuş, hala cesaret edemedim kullanmaya... 1-2 kez sir ağdayla aldım, keşke almasaydım daha da kalınlaştı ve sıklaştı tüyler offff :KK5:

canım sir ağda kötü ya ben de sivilce yapıyordu çok fena..çözümü sarartıcı da buldum..sally hansen in var mış ondan bulabilirsem alcam şimdi....sarartıcı benim tüylerimi falan değiştirmedi ya...ama şu saten in ki en son yüzümde benek yaptı saten kullanmıcam bida..

sir ağda benim de bıyık bölgemde iz bırakıyordu ve minik sivilceler yapıyordu, göbeğimdeki tüyleri sıklaştıracağını düşünmemiştim... pişman oldum... sally hansen çok pahalı bence ya... sanırım veet alırım

sir ağda benim de bıyık bölgemde iz bırakıyordu ve minik sivilceler yapıyordu, göbeğimdeki tüyleri sıklaştıracağını düşünmemiştim... pişman oldum... sally hansen çok pahalı bence ya... sanırım veet alırım

sarartıcıyı yüze kullancaksn çok değil çünkü 1 yıldan fazla gidiyor..bi de onun etkisi daha fazlaymış uzun süre gidiyormuş..ben saten den sonra korktum valla o yüzden iyi tüy sarartıcısı falan araştırıken buldum..ama daha almadım alcam..inş iyidir dendiği kadar..fiyatı 36 liraysa gerçi bilmiyorum ne kadar olduğunu daha :) aylık 3 liraya falan yüzdeki tüylerden kurtulmuş olurm..

X