- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi possibleornot
Dudaklar haric cok guzel dokuluyor. Dudaklarda cok cabuk cikiyor maalesef, onlarida ciktikca jiletle aliyorum benOoo epey iyiymiş bu durum. Genital İçin de %70 diyebilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudaklar haric cok guzel dokuluyor. Dudaklarda cok cabuk cikiyor maalesef, onlarida ciktikca jiletle aliyorum benOoo epey iyiymiş bu durum. Genital İçin de %70 diyebilir misiniz
Benim onun İçin minik bi makinam var 10 günde bir tüylerini alıyorum.Dudaklar haric cok guzel dokuluyor. Dudaklarda cok cabuk cikiyor maalesef, onlarida ciktikca jiletle aliyorum ben
Gebelerde denemediği icin oyle yaziyor, normal lazer bile zarar vermezken ev tipi lazerin nasil bir zarari olabilir doktorumda onay vermisti dedigim gibiAma üstünde hamilelerin kullanmaması önerilir yazıyor
Ben 2-3 ayda bir yapmaya razıyım. Jiletle alıyorum ertesi gün çıkıyor. Epilasyon makinası ile alıyorum 1 hafta sonra çıkıyor. Pürüzsüz görünsün ben 2 ayda 1 atış yapmaya razıyımBeyaz ten ve siyah güçlü kıla alex kesin çözümdür, diğerleri uzum süreli ağda işlevi görür.
Lumea prestij bri953 , ben alali 5 6 sene olmustur eski bir model yaniBenim onun İçin minik bi makinam var 10 günde bir tüylerini alıyorum.
Lumea hangi model kullanıyorsunuz acaba ?
Lumeadaki verimi merak ediyorum. Lumea daha cazip ama işe yaramazsa muhattap yok. Diğer türlü lazerde muhattap bulabilirim diye düşünüyorumParaya kıyacaksanız tabiki buz lazer veya normal lazer. Ama böyle dandik 800 liralık yerlere gidecekseniz lumea daha iyi en azından hasarsız.
Alex i bir deneyin der ve susarım.Ben 2-3 ayda bir yapmaya razıyım. Jiletle alıyorum ertesi gün çıkıyor. Epilasyon makinası ile alıyorum 1 hafta sonra çıkıyor. Pürüzsüz görünsün ben 2 ayda 1 atış yapmaya razıyım
Aylarca almasam yinede eskisi gibi cikmiyor, cok buyuk rahatlik gercekten. Birde epilasyon ve agda bacaklarimda asiri leke birakmisti simdi hicbir sey yok mis gibiBen 2-3 ayda bir yapmaya razıyım. Jiletle alıyorum ertesi gün çıkıyor. Epilasyon makinası ile alıyorum 1 hafta sonra çıkıyor. Pürüzsüz görünsün ben 2 ayda 1 atış yapmaya razıyım
O zaman yüksek fiyat olmuş.bikini bölgesi yedi seansta bitmiyo bitmez. Bin liraya tüm vücut ödedim ben . Siz bilirsiniz tabi yinedeSadece koltukaltı ve genital bölge için kampanyalı fiyat aldım
3.seanstayım koltuk altında çok etkili ilk seanstan beridir çıkmıyor ama diğer yerlerde dökülmeler çok az maalesef.Ne durumdasınız peki ?
Mesela ne kadar sıklıkla atış yapıyorsunuz lumeada. Çıkan tüyler epilasyon gibi sert mi ? Çıkınca dökülüyor mu ?Alex i bir deneyin der ve susarım.
Bu arada lumea da kullanıyorum ama asla lazer değil, uzun süreli epilasyon kendisi.
Peki popo kısmına doğru yeri görüp alabiliyor musunuz nasıl oluyorLumea prestij bri953 , ben alali 5 6 sene olmustur eski bir model yani
Önemli olan genital bölge. Oraya takıntılıyım. Bir de tabi ikinci önderliğim koltukaltı. Siz nereden aldınız ve modeli nedir makinanızın3.seanstayım koltuk altında çok etkili ilk seanstan beridir çıkmıyor ama diğer yerlerde dökülmeler çok az maalesef.
Lumea modern ağdadır. Bir işe yaramaz. Daha geç çıkar vs ama o kadar işte. En etkili lazer sistemi Alex’tir. O insanlar profesyonel, günde kaç genitale işlem yapıyorlar, utanacak bir şey yok, çok da rahatlatıyorlar. Size kalmış karar tabii ki. Seçeneklerimden birisi olacak illâki diyorsanız Lumea alın.Olabilir soprano ice diyor lazer buz başlık demiş olabilir. Lumea önerir misiniz
Ben elimle kontrol ederek yapiyorumPeki popo kısmına doğru yeri görüp alabiliyor musunuz nasıl oluyor
Alex’ten korkuyorum. Çok acılı olduğunu söylüyorlar. Acı eşiğim çok düşük. Kaşlarımı aldırırkrn dahi kendimi kasan, gözyaşları şıpır şıpır akan bi insanımLumea modern ağdadır. Bir işe yaramaz. Daha geç çıkar vs ama o kadar işte. En etkili lazer sistemi Alex’tir. O insanlar profesyonel, günde kaç genitale işlem yapıyorlar, utanacak bir şey yok, çok da rahatlatıyorlar. Size kalmış karar tabii ki. Seçeneklerimden birisi olacak illâki diyorsanız Lumea alın.
Demesene ya oyle bende ise yaradiLumea modern ağdadır. Bir işe yaramaz
Lumeada acitiyor amaAlex’ten korkuyorum. Çok acılı olduğunu söylüyorlar. Acı eşiğim çok düşük. Kaşlarımı aldırırkrn dahi kendimi kasan, gözyaşları şıpır şıpır akan bi insanım