Kıl tüy derdi

Paraya kıyacaksanız tabiki buz lazer veya normal lazer. Ama böyle dandik 800 liralık yerlere gidecekseniz lumea daha iyi en azından hasarsız.

Beyaz ten ve siyah güçlü kıla alex kesin çözümdür, diğerleri uzum süreli ağda işlevi görür.
Ben 2-3 ayda bir yapmaya razıyım. Jiletle alıyorum ertesi gün çıkıyor. Epilasyon makinası ile alıyorum 1 hafta sonra çıkıyor. Pürüzsüz görünsün ben 2 ayda 1 atış yapmaya razıyım

Ben 2-3 ayda bir yapmaya razıyım. Jiletle alıyorum ertesi gün çıkıyor. Epilasyon makinası ile alıyorum 1 hafta sonra çıkıyor. Pürüzsüz görünsün ben 2 ayda 1 atış yapmaya razıyım
Alex i bir deneyin der ve susarım.
Bu arada lumea da kullanıyorum ama asla lazer değil, uzun süreli epilasyon kendisi.

Aylarca almasam yinede eskisi gibi cikmiyor, cok buyuk rahatlik gercekten. Birde epilasyon ve agda bacaklarimda asiri leke birakmisti simdi hicbir sey yok mis gibi

Alex i bir deneyin der ve susarım.
Bu arada lumea da kullanıyorum ama asla lazer değil, uzun süreli epilasyon kendisi.
Mesela ne kadar sıklıkla atış yapıyorsunuz lumeada. Çıkan tüyler epilasyon gibi sert mi ? Çıkınca dökülüyor mu ?
Alex’in çok acılı olduğunu duydum ve acı eşiğim 0 diyebilirim

Olabilir soprano ice diyor lazer buz başlık demiş olabilir. Lumea önerir misiniz
Lumea modern ağdadır. Bir işe yaramaz. Daha geç çıkar vs ama o kadar işte. En etkili lazer sistemi Alex’tir. O insanlar profesyonel, günde kaç genitale işlem yapıyorlar, utanacak bir şey yok, çok da rahatlatıyorlar. Size kalmış karar tabii ki. Seçeneklerimden birisi olacak illâki diyorsanız Lumea alın.

Lumea modern ağdadır. Bir işe yaramaz. Daha geç çıkar vs ama o kadar işte. En etkili lazer sistemi Alex’tir. O insanlar profesyonel, günde kaç genitale işlem yapıyorlar, utanacak bir şey yok, çok da rahatlatıyorlar. Size kalmış karar tabii ki. Seçeneklerimden birisi olacak illâki diyorsanız Lumea alın.
Alex’ten korkuyorum. Çok acılı olduğunu söylüyorlar. Acı eşiğim çok düşük. Kaşlarımı aldırırkrn dahi kendimi kasan, gözyaşları şıpır şıpır akan bi insanım

X