Doğuma Hazırlık Memnun kaldığımız ürünler (herhangi bir tür sınırlaması olmadan)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mothercare outlet mağazası nerde?
Forumda outleti. Bebegin badilerini ve ogluma oyincak oradan aliyoruz. Oglum krese gidiyor 10 tl ye mothercare alt esofmanlar 20tl ye pijama takimlari aldik gecen kis. Ara ara takip ediyoruz. Telefon edip gidiyrz hatta bazen. Lcw den daha uygun ve kesinlikle daha kaliteliye aliyoruz

Biberon ve sut sagma icin medeladan cok memnun kalmistim biberon anne memesi formunda oldugu icin yani damlayarak degilde bebek cektikce geldigi icin bebek biberondan sut icsede anne memesini yadirgamiyormus

çok iyiymiş eşime söyledim bizde gideceğiz. teşekkür ederim.

merhabalar epeydir yazan olmamış ama ben avent ürünlerinden mama kaşığı biberonlar emzikler ve suluk aldım ucuza buldum acabası acelemi ettim

hangi forum canım burası, forum ankara mı?

banyo için küvet filesi.. tek başıma bile yıkayabildim çok acayip rahatlık. şampuan jhonsons baby kurutmadı cildini yağını vs. hepsinden memnun kaldım kızıma da aldım.. açıldıktan sonra 12 ay geçerlilik süresi açmadım hala sorun olmaz. termos mama verdiğim için olmazsa olmazımdı. sırt çantası kolaylık ve rahatlık. koldan olanlar çok zor oluyor. aklımda olanlar bunlar :)

kızlar ben hayat kurtarıcı iki tane şey duydum hemen sizinle de paylaşıyorum..
1) bebek banyodan çıktıktan sonra havluya sardığınızda cildi nemli kalabiliyor ve hastalığa meyilli oluyormuş. Bunun için bebeği banyodan çıkarınca 2 kattan tülbente saracakmışız çok güzel kurulayıp, nemini alıyormuş sonra tülbent üstünden havlu sarmak gerekliymiş.
2) bebek ilk doğduğunda yatarken sağa sola vs. dönmelerde düşmemesi için yan taraflarına konan 2 tane üçgen yastık ve bir tane reflü yastığı bunlarda çok işinize yarayan şeylermiş. Bilgilerinize... :)

Aklımda kalan tek şey Unibaby şampuan. Chicco, Sebamed, Johnson's Baby, Dalin(bu hataya düştüm) gibi birçok markayı denedim ama en iyisi Unibaby bence. İlk çocuğum için hala kullanıyorum. Yeni doğacak bebeğim için de yenidoğanını aldım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…