- 17 Şubat 2016
- 84
- 68
- 18
- 38
- Konu Sahibi luciddreaming
-
Benim çocuğum kocaman oldu ama , yazmadan geçmiyim
Biberon , emzik , mama tabağı vs hepsini Chicco almanızı tavsiye ederim , asla sararma ve koku yapmıyor .
Hayırlı olsun , bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çok tatlı heyecan bunlar , Allah herkese nasib etsin .
not aldım :) çok teşekkürler :)
Ricâ ederim
Diğer topiklerdeki hamile anne adaylarının isimlerini etiketlerseniz , konunuza daha çok katılım olur
Az önce Babyjem katlanır seyahat yatağı sipariş ettim arkadaş tavsiyesi üzerine. Bebişle gezerken çok rahat ettiğini söyledi :) Bana da çok mantıklı geldi. Ebebek'ten inceleyebilirsiniz. Boxum 3 in 1 - Diaper Bag adıyla amazon.com'da daha fazla görsel bulabilirsiniz. ^-^
canım eline ulaşınca yorum yazar mısın yine? cepleri yeterli mi acaba? çok güzel görünüyor.
Tekrar selamlar. Yanlış ürün gelmesi sebebiyle teslimat biraz uzadı ancak ürün şu an elimde.
Toplamda 4 fermuarlı cebi var bunlardan 3 tanesinde file cep de var ekstradan. Cepler oldukça büyük olduğu için kullanışlı görünüyor. Henüz içini doldurmadım :)
Çanta halindeyken çok büyük bir işlevselliği olmasa da (normal bir çanta gibi değil tabii) açıldığında bebişin her ortamda rahatça yatabileceği genişlik ve boyutta oluyor. Piknik, ev oturması gibi çok fazla gezinme gerektirmeyecek zamanlar için çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İçerisine daha yumuşak bir pad eklemek iyi olabilir ekstradan. :)
Bende ikincoye hamileyim oglumdan sonra arkdslaeima liste yapmstim alinmasi grkeknler ve luzumsuzlar diye :)
Chicco nun liteway plus bebek arabasi, anakucagi ve herseyinden dehset memnun kaldim ama kime dediysem hak verdi biberonda kesinlikle dr browns alin. Gaz sancisini yari yariya azaltyor. Arkdslarda cok tesekkur etti sonra.
Nevresimde english home %100 pamuk ve cok uygun. Emzikte eger alisrsa kesinlikle avent cunku kapagi var kendisnn cebinize atin ne toz ne pislik. Kiyafete butceye gore indirmlweden carters, chicco,mothercare harika cikti. Kizima da oralardan aldim nasipse.
Kanguriyu oglum hic sevmedi ona acele etmeyin bir tandikta deneyin sonra alin derim.
Karyolasini ikeadan severek aldim 300 civarydi. Yatak ortusunu de zara home ve english home indrmlerjnden aldim cok sekrler.
Mama icerse eger mutlaja termos alin. Tek tek aklima gelmiyor sorunuz varsa detayli yazabilirim daha. Ankarada iseniz mothercare in outletini tavsiye ederim. Chicco liteway plus bebek arabasi heyerde 1200 iken oradan 600 kusure aldik.
Mothercare outlet mağazası nerde?Bende ikincoye hamileyim oglumdan sonra arkdslaeima liste yapmstim alinmasi grkeknler ve luzumsuzlar diye :)
Chicco nun liteway plus bebek arabasi, anakucagi ve herseyinden dehset memnun kaldim ama kime dediysem hak verdi biberonda kesinlikle dr browns alin. Gaz sancisini yari yariya azaltyor. Arkdslarda cok tesekkur etti sonra.
Nevresimde english home %100 pamuk ve cok uygun. Emzikte eger alisrsa kesinlikle avent cunku kapagi var kendisnn cebinize atin ne toz ne pislik. Kiyafete butceye gore indirmlweden carters, chicco,mothercare harika cikti. Kizima da oralardan aldim nasipse.
Kanguriyu oglum hic sevmedi ona acele etmeyin bir tandikta deneyin sonra alin derim.
Karyolasini ikeadan severek aldim 300 civarydi. Yatak ortusunu de zara home ve english home indrmlerjnden aldim cok sekrler.
Mama icerse eger mutlaja termos alin. Tek tek aklima gelmiyor sorunuz varsa detayli yazabilirim daha. Ankarada iseniz mothercare in outletini tavsiye ederim. Chicco liteway plus bebek arabasi heyerde 1200 iken oradan 600 kusure aldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?