• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memeler

ben bu konuları görünce aaa ne diyor bu hatunlar ya nerede diyordum bu gün otobüstde telden bir girdim konunun altına gelince resmen çıplak kadın gögüsü yanında başka bir değişik fotoğraf kimse görmesin diye tuş kilidi kapadım hemen diyecekler bu kız ne okuyor böyle hani küçük falan da değil en alta inince bende yarım ekran oluyor resmen lütfen kaldırın şunları ya :KK43:

İyi de bu göğüs, vajina, penis reklamları her yerde var.
Film izlemek için girdiğim sitelerde bile var.
Millet salak değil ya kendileri de başka sitelere giriyorlar elbet anlarlar reklam olduğunu.

Tabi erkekler; annaam ne kadan da seks içerikli bir site üye olayım diye düşünüyorlarsa o onların sorunu artık yapacak bir şey yok :KK53:

Eşiniz bu mantıkla girerse ilk sizin konunuzu okur emin olun konu başlığınızdan dolayı,şu an okuyor bile olabilir. Deşifre oldunuz yani.
Birde reklamlar ayıp kaçıyor rahatsız oluyorsunuz ya,uslubunuzda ayıp kaçıyor. Alenen söylemeniz tuhaf. Biraz uslubunuza dikkat etmenizi öneririm.
Eşiniz gerçek bile olmayan o meme resmi uğruna kadın sitesinde fink atmayı düşünüyorsa daha büyük sorunlarınız var demektir

Sitedeki bir reklamdan rahatsız olduysanız bunun yeri Bir Derdim Var değildir.
Sitede Yaşadığınız Sorunlar Bölümü'ne yazarsınız yöneticiler ilgilenir.
Reklamlardan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirirkende adlı adınca yazmazsınız bazı şeyleri.
Kusura bakmayın ama Estetik bölümünde yer alan bir fotoğraftan rahatsız oluyorsunuz ama adlı adınca yazmaktan çekinmiyorsunuz.

Back
X