- Konu Sahibi melektuyan
-
Normal olmayabilir . Tam olarak prosedürü bilemiyorum . Benim sadece kist olduğu çıktı
İyi akşamlar hanımlar bende de fibrokistlerim var sizinde göğüsünüzün iki parmak altında bezeleriniz var mı ger iki göğüsün iki üç parmak altında var ama solda daha belirgin rehlime 6 gün filan var hormonel olablir mi
Evet 6 ay önce usg çektirdim Fibrokistler vardı ama oralardada varmıydı hatırlamıyorum normalmi merak ettimhic fikrim yok daha once varmiydi kistlerin? bi ultrason yaptirmaya bi git icin rahat eder
Evet 6 ay önce usg çektirdim Fibrokistler vardı ama oralardada varmıydı hatırlamıyorum normalmi merak ettim
Sonuciniz ne olduMerhaba arkadaşlar . benim göğsümde sol alt katranda mercimek büyüklüğünde bir kitle-kist var ne olduğunu bilmiyorum. Sağa sola hareket ettirmeye çalışıyorum fakat meme dokusu ile birlikte hareket ediyor. 3 hafta önce farkettim. Regl zamanı olduğu için ultrasona girmek istemedim. Annem Şuan meme kanseri tedavisi görüyor. Ben en son 8 yıl önce Brads 3 kategorisinde değerlendirildim. solid kitle görmüşlerdi bir daha önemsemedim . Bu şekilde hareketsiz bir kitlesi olan var mı ?
Gittim canım doktor zayıf olduğun için kaburgandaki yapıları hissediyorsun dedibirdaha gorun derim ozmn.. iciniz rahat etsin
Nasılsınız şuan merak ettimevet benim kitlem buyuk agri yok ve kipirdamiyor. sabah aksam kotu kötü senaryolar dusunuyorum. Randevuya daha 1 hafta var. bende 4 aylik bebegim var. dusunmekle kafayi yiyorum evde oyle
Nasılsınız şuan merak ettim